Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Canada i kano
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Hej er der nogen der ved om det er lovligt at jage småvildt og fiske frit, hvis man lejer en kano og bruger nogle uger på at padle nedad en flod i Canada ?

Mvh.LANI

Jeg gider ikke diskutere med folk der bruger argumenter....

STILLE!!! du er bare misundelig over at stemmerne KUN taler til Mig...
Definer lige smaavildt.
De fleste floder er oppe nordpaa, og der er der ikke noget smaavildt andet end grouse (en slags agerhøns) som de fleste skyder med salon rifler.
Under alle omstændigheder skal du have et Non Resident jagttegn/fisketegn før du begiver dig ud paa saadan et eventyr.
Jeg gjorde det engang, uden vaaben eller fiskestang, og det var en tur paa 15 dage, og det er noget der skal nøje planlægges, for fra det øjeblik du lægger fra, er det kun ødemark foran, samme retning som floden flyder, og du er nødt til at 'køre løbet ud' Og forhaabentlig ikke have glemt noget.
Hvis du vil opleve en dejlig tur skulle du tænke paa at canoe i Algoquin Park eller Killarny Park i Ontario Der kan du leje det hele og lave smaa ture op til en uge i længde.
Hogmeister
Jeg kender en nordman (Eirik Moen hedder han) på omkring 50 der her til sommer går alene igennem det nordvestlige Alaska - en tur på adskillige hundrede kilometer. Han har tidligere brugt en sommer på at gå fra Norges sydspids til landets nordligste punkt (og skrev en fin bog om det).

[Image: ajbutton.gif]
[center][Image: gandalf2.jpg][/center]

Assumption is the mother of all ****ups... and anything is possible if you don't know what you are talking about.
Jeg kan kun tilslutte mig Hogmeisters forslag om Algonquin.

Tog selv en (gå)tur ind i parken fra Vest til Øst. Flere simple campsites og muligheder for at leje kano.

Det var især specielt at ligge i teltet og vågne til ulvehyl eller vaskebjørn (mit gæt) der pløjer igennem apsis af teltet.

Dengang i 1991 stødte jeg ind i en ældre (ex)dansker, hr Sorensen, lidt udenfor byen Whitney, der havde Bear Trail Inn, tror jeg den hed. Det var et fint sted at afslutte gåturen igennem parken med lidt luksus.

Jeg har haft et møde med naturpolitiet efter at have fanget for små krabber ved Sooke på Vancouver Island. Disse krabber var monsterstore, men jeg var ved at komme alvorligt i knibe, da jeg ikke kendte mindstekravet til størrelse, men slap med en bøde. So it goes without saying at alle tilladelser skal være på plads og reglementer skal kendes til fingerspidserne, men det har jeg på fornemmelsen at du kender til [Wink]

Lidt vildere er det jo vestpå med Rocky Mountains og parkerne derovre, Jeg har tog en tur op til foden af Mt Robson. Absolut helt fantastisk. Men floderne i de højder så mere ud til at være til white water rafting end kano[Smile]

Der er også mere eksotiske reglementer i indianerreservater hvor man dengang ikke måtte plukke bær, samle svampe eller tage skaldyr ved stranden fx i reservatet ved West Coast Trail på Vancouver Island.

Jagtregulativer/muligheder kender jeg ikke til. Men dette sted er måske et sted at starte - hvis det bliver Algonquin
http://www.mnr.gov.on.ca/en/Business/FW/2ColumnSubPage/261219.html

Men hvor øde skal det være? skal du helt nordpå og væk fra civilisationen med chartered vandflyver? eller hvordan ?

Mvh Peter
###################
[Image: ajbutton.gif]
Ja Pete, Algonquin Prov. Park er paa ca 7500 kv/km, og man føler sig bestemt i ødemark.
Det hele er blot saa bekvemt, og naar man er færdig efterlader man blot det hele der og ingen bekymringer.
H
Tak for svarene. Med småvildt tænkte jeg på fuglevildt som ænder og gæs, samt evt. hare. Bare sådan at man evt. kunne være heldig at jage eller fiske sig til at afveksle fødeindtaget med undervejs.

Mvh.LANI

Jeg gider ikke diskutere med folk der bruger argumenter....

STILLE!!! du er bare misundelig over at stemmerne KUN taler til Mig...
Hare er udelukket paa de kanter. ænder og gæs kun om efteraaret i sæsonen. Saa er der kun fiskeri tilbage, og det kender jeg ikke noget til, can't get a bullet to go deep enough!
H
Da jeg var på jagt efter sortbjørn i BC sidste år skød jeg begge de to bjørne jeg havde licens til på dag 3 ud af 7 dages jagt. SUen kunne ikke række til flere licenser på storvildt så jeg jagtede ænder, gæs, grouse og hare de sidste dage, både på statens jord og privat. Det eneste jeg skulle gøre var at købe et "waterfoul" jagttegn for udlændinge på det lokale posthus og så kunne jeg frit jage på de arealer hvor jagt var tilladt. Prisen på jagttegnet var ca. 125 DKr så det var meget fair.