Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Pibe import fra USA
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Nu er det ved at være nogle år siden jeg selv importerede en våbendel fra USA, så jeg kender ikke de nuværende regler for import af eksempelvis piber.
Er der nogen her der har relativ frisk erfaring med dette, så ville jeg sætte pris på en PM

Mvh.LANI

Jeg gider ikke diskutere med folk der bruger argumenter....

STILLE!!! du er bare misundelig over at stemmerne KUN taler til Mig...
Glem alt om USA. Producenter og forhandlere er åbenbart skræmt fra vid og sans når melodien hedder export.
Hvad f..... er de så bange for?
Nå ja, en tåbelig lov, der ved lovbrud kan lukke hele biksen!

SS
Jeg tror ikke at de er fra vid og sans, staten har bare gjordt det så besværligt at de ikke gider rode med det, markedet er for lille, og visse lande er på the good guy list, men de siger bare nej til det hele.
Det reguleres via State Dept. og "licensed exporters" Firmaer kan dog ansoge om enkeltgangs tilladelser. Noget de kun gor, hvis der er rigtige penge involveret.
Ovrige firmaer som exportere hele tiden, har permanente tilladelser. Sommetider kan der virkeligt ga harknude i det hele, da kunden skal fremvise en kopi af eksporttilladelsen, forend lokalpolitiet vil udstede en importtilladelse, og den anden vej rundt.

Der imod ma man godt selv rejse ud af landet med grejer, som ikke har et serienummer pa sig ( alt med serienumre er reguleret af ATFE), men skal selvfolgelig godtgore for grejerne ved tolden i hjemlandet.

Dog kan ingen finde ud af hvordan reglerne helt nojagtigt virker, selv ikke hvis man sporger div. instanser. Sidst da jeg besogte DK, fik jeg lyst til at tage et par pistoler med i 9mm og 45. Alle pa denne side af atlanten var totalt ligeglade, men I Kastrup gik alt i sta i noget tid. Tolden kunne simpelthen ikke fatte, at jeg ingen vabentilladelser havde, men til sidst fik jeg lov til indrejsen. Det var jo ogsa mig selv, der havde henvendt mig til dem og ikke omvendt.
Det var mere besvarligt at rejse ud af DK med de 2 vaben, end selve indrejsen.
Tilbage i Atlanta, hvor jeg skulle igennem immigration/tolden inden naste fly hjemad, var begge instanser ogsa totalt ligeglade, og ham i tolden sagde blot "who would travel any where without them".....Der kan man se.

Jess Christensen
Master Pistolsmith
Ja det er sgu sur r.. [}Smile] [xx(] [Sad!]

Jeg venter nu på 3. måned på en "udtrækker" til min Winni'e, det eneste den lokale våbenpusher kan sige er at "Den er på vej, men generelt er der ca 6 måneders leveringstid på stumper fra US" [B)] [:0]

Mvh/Lars

"Ubehagelig type efter min mening - Ingen tvivl om det - YEAAHH!!"
Det kan ikke betale sig for en enkelt pipe.
Du skal laveh en DSP-83 ansøgning ... Pris $250
Så skal du finde en shipper hvis den er købt privat.

I efteråret tog jeg en Remington 700 og en Springfield 1911 hvem til en kammerat.
Pris med ansøgninger, fragt, afgifter, momms m.v. Blev lige under kr. 10.000. [xx(]

Og da vi modtog pakken havde shipperen ikke pakket den ordentlig ind og åbenbart opbevaret den fugtigt, for riflen var ræverød af rust [Sad!]

Det var så sidste gang han skulle have importeret få ting ....

Mvh. Rex / Guns & Powder
@50GIJESS
Jamen verden er da forunderlig. For os "hjemmedanskere" er det da helt naturligt at alt skal registreres og bogføres for ikke at blive kaldt forbryder[Big Grin] Hvert land (kontinent) har deres særheder.

Hvad med at USA fik rettet op på økonomien/betalingsbalancen ved ikke at lave en så tåbelig lov.
Er det ud fra devicen : moral er godt, dobbeltmoral er dobbelt så godt?[B)]

SS
Nu skal vi vist ikke være så stolte af den Danske økonomi i øjeblikket, og den Amerikanske gør fremskridt i øjeblikket, eller også er det bare valggas..
Det kan vel også kun gå en vej !!!!

SS