Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Hvad sker der for Steen Gade??
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Må lige have luft!!!
Manden snakker om etik? Man kan også se på det som put and take!

Fasan opdræt er på større godser er ren forretning men den lille jagt lejer som udsætter 50 eller 100 fugle bliver ham som rammes mest! Fugle influenza?? Hvad med alle de små hobby/baghave landmænd som har sine høns rendende i haven og hos naboen? Er det ikke det samme?
Jeg kan ikke rigtigt følge det etiske spørgsmål, jeg mener når man fodre sine fasaner fodre man jo også samtidig alle skovens andre dyr, alle de små fugle, hjorte vildet har da også glæde af det foder som bliver lagt ud, kan godt se forskellen på fasan jagt og fasan slagt, men stadig vil den hyggelige familiejagt på de små hundrede fugle som man i sit ansigts sved har fulgt fra æg i rugemaskinen, til fuldvoksne flotte fasaner gå tabt.

Jeg ved ikke hvad i andre mener og jeg ved det er et brandfarligt emne med nu har jeg fået luft, lad mig høre hvad i andre gæve mennesker har at sige til det.

M.v.h Allan Hansen
Etik - ja, det kan der siges meget vrøvl om, med selvhøjtidelig mine.

Steen Gade plejer ellers at være en såre fornuftig mand, men det er længe siden at man har hørt fra ham. Det er en skam at han vælger at bryde isen med dette populistiske skin-argument for en gammel hjertesag.

osterwald