Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Og så faldt man af stolen...
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Se her: http://epn.dk/samfund/politik/article2764350.ece

Vi er godtnok heldige med vores nuværende regering. Mon ikke de snart begynder at rekrutere Gestapo-folk til at få styr på pøblen også. Kan I bruge en bibliotekar og en stærkstrømstekniker derovre på den anden side af andedammen?!

MvH
Morten

[IMG] http://img.photobucket.com/albums/v603/S...rdlogo.gif [/IMG]
.22lr, .22wmr, .17hmr, .243Win, 6,5x55, .308Win, 9,3x62
Jeg syntes det lyder fornuftigt. Jeg har været underlagt de regler de de sidste otte år. Nu kan resten af befolkningen prøve at føle hvordan det er at leve i en diktaturstat. Beklager.
Fantastisk! Fremover kan politiet jo så tage skattefolk med på job som sassistance, for de har nu nogle mere vidtrækkende beføjelser end politiet.

/Kenneth

-------------------------------------------
The only difference between tattooed people and non-tattooed people is that tattooed people don't give a shit that you don't have tattoos.
Det får da ingen gang på jord... Det er vist ved at være agurketid

Mvh.LANI

Jeg gider ikke diskutere med folk der bruger argumenter....

STILLE!!! du er bare misundelig over at stemmerne KUN taler til Mig...
Han faldet i snoren til sutten

Penge er ikke noget værd før de bliver brugt!!
Citat:quote:

Originally posted by Lani

Det får da ingen gang på jord... Det er vist ved at være agurketid...........


Pas nu på Lani, tendenserne i vores øvrige lovgivning går stærkt den vej....................det er en af grundene til at jeg tror at parlamentarisme ikke rigtig er noget for mig........

Måske skulle jeg tage en alvorlig snak med hvalpen, han handler i dene samme Irma som mig.........

Jeg tror nu nok at al den snak om bekæmpelse af sort arbejde er en afledemanøvre for at man ikke gør noget ved de reelle problemer. Sort arbejde er ikke noget reelt samfundsøkonomisk problem, det eneste der sker er at politikerne får lidt mindre at kanalisere over til egne evighedspensioner og aftrædelsesvederlag........

Citat:quote:

Originally posted by rekylling

Jeg syntes det lyder fornuftigt. Jeg har været underlagt de regler de de sidste otte år. Nu kan resten af befolkningen prøve at føle hvordan det er at leve i en diktaturstat. Beklager.


Når man får, må man også gi' rekylling...............vi andre får ikke noget, vi skal kun gi'........
Og så er det forøvrigt fandens til holdning at ha': "Fordi jeg har det dårligt, skal i andre sgu' også ha' det dårligt"....og så kan du ikke forstå at folk ser ned på landbruget?

Ved nærmere eftertanke, hvorfor mener du at du har været underlagt sådanne regler de sidste otte år?

[Image: bueskytte.png]
Fordi sådan er det at være landmand i dag. Hvis du besværger dig en lille smule ned i teksten på først link, så kan du se en masse kommentarer. Her er der en som fortæller om en landmand der blev banket op kl 5 om morgenen.
Hvis du bare vil dreje forbi lolland en enkelt gang så skal du få lov til at se mit regnskab. Den støtte som jeg modtager er på størrelse med højden af en papirclips som er kørt over at en vejtromle 3 gange og har cirka samme værdi som en bøjet papirclips.

Helt grundlæggende så er det salamimetoden som politikerne arbejder efter. De tager lidt ad gangen, indtil der ikke er mere at tage af. Se blot på luftvåbenreguleringen. "Vi har bare gjort som brancheforeningen har bedt om"

Jeg er fortaler for lighed for loven og derfor syntes jeg det er rigtig fint at alle andre også kan få uanmeldt besøg uden dommerkendelse.
Her kan du se at veterinærrejseholdet bla arbejder sammen med skat.
http://www.foedevarestyrelsen.dk/Dyr/Dyr...rside.aspx
Her skriver en advokat lidt om hvordan reglerne er og hvordan man som producent skal forholde sig til et uanmeldt besøg fra veterinærrejseholdet.
http://www.lvk.dk/upload/fckeditor/file/...lbesog.pdf
Gør mig nu den tjeneste for en gang skyld at læse hele linket fra Uffe Balder, altså alle 3 sider.

Vedr eftertanke, så kommer jeg ofte med meninger men når jeg skriver omkring lovforhold så er det altså fordi at sådan er det altså. Og ja det kan godt være at jeg er en kylling og syntes at jeg har det hårdt. Men det er fordi at sådan føler jeg det. Prøv lige at tage den fornemmelse du har i maven efter at have læst epn og så forestil dig at du skal leve med den risiko hver dag også lørdag og søndag, selvom alting er iorden så behøver de ikke anden grund end en firmabil i indkørslen eller en bunke brædder på græsplænen. Du har samtidig pligt til at være til stede under ransagningen, så det vil ikke være så sjovt hvis de kommer 5 minutter før man er på vej til lufthavnen på ferie.

Der bliver færre i mit erhverv mens der bliver flere kontrollanter, og snart har jeg nok min egen personlige kontrollant ansat. Og ja ikke nok med at jeg får et uanmeldt besøg, jeg får sørmne også en regning fordi det hedder brugerbetaling.
Citat:quote:

Originally posted by rekylling

Jeg er fortaler for lighed for loven..............


Det er jeg absolut også men jeg er ikke tilhænger af at det er efter laveste fællesnævner.
Jeg er enig i at der generelt bliver færre mennesker til at arbejde samtidig med at der bliver flere kontrollanter...........det stopper nok ikke før vi får en ikke-parlamentarisk revolution eller at kontrollanterne kun har hinanden at kontrollere........

Med hensyn til det som tråden startede med så har jeg den opfattelse at kan man få sådan en idé som Thor Möger Pedersen har fået, så er man altså forkert skruet sammen oven i hovedet og burde anbringes.....

[Image: bueskytte.png]
Ja det er ikke første gang vi er enige. Jeg så gerne at de også rullede forordningen mod fødevareproducenterne tilbage.

Klokker

Jeg føler sku med jer bønder AKA rekylling. Det er sku et værre cirkus at få styr på alle de regler.....
McQuolle Du flyttede til det sønderjyske, hvorfor ikke tage et skridt videre og så smutte over grænsen... Det har fruen og jeg ihvertfald overvejet.. Der er nok ikke færre regler i Tyskland, men til gengæld er der vildsvin og billigere biler...
("Wink
Klokker: jeg har boet i tyskland før, og tro mig. Tanken Ligger ikke langt væk. Fruen er dog ikke vildt begejstret for idéen.

MvH
Morten

[IMG] http://img.photobucket.com/albums/v603/S...rdlogo.gif [/IMG]
.22lr, .22wmr, .17hmr, .243Win, 6,5x55, .308Win, 9,3x62
Hæhæ den lille Thor og hans børnehavekammerater har da vist slået hovedet sidst de faldt i bleen[B)]
Ellers må det vare en forsinket 1. aprils nar