Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Tur til USA
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Sider: 1 2
Om 3 dage sætter jeg fødderne på amerikansk jord... Det bliver stort. 8 dage i USA. Jeg glæder mig vildt meget.

http://www.etgodthundeliv.dk
Jamen så knæk og bræk.
Hvad skal du så over og skyde??

Mvh.Skytmar.
Ikke alle jægere blæser i horn.
Tja. Skal ikke på jagt. Men et kursus. Jobbet betaler hele turen.

http://www.etgodthundeliv.dk
USA er sgu et vidt begreb. Hvor skal du hen?? Harlem eller Jackson Hole Wyo. Der er himmelvid forskel.
h
new York. Er der ikke noget med at der ikke er nogen jagt / våben butikker i new York?

http://www.etgodthundeliv.dk
Nej, der findes faktisk en del FINE jagtbutikker, bla. har Beretta en meget fin butik der...
God tur. Du far i hvert tilfalde ingen problemer med og finde restauranter.....eller en polsevogn.

Jess Christensen
Master Pistolsmith
ville nu gerne bytte en pølsevogn for en skydebane

http://www.etgodthundeliv.dk
Bare gaa ned i South Bronx!
H
Eller spar rejsen og tag ind pa Norre Bronx...

Jess Christensen
Master Pistolsmith
[Image: DSC02565.jpg]

Her er jeg i Arizona for et par dage siden (eller var vi stadig i Nevada ? Svært at huske når man er på farten). Er tager videre til Colorado.

M.v.h. Lasse.
...Regulering er jagt !
[Image: ajbutton.gif]
Tror jeg holder mig fra alt, hvor navnet Bronx indgår

God tur Lasse

http://www.etgodthundeliv.dk
Utroligt at man tager til Arizona og Nevada der begge har saa meget at byde paa og saa besøger en ligegyldig skydebane. Det understreger mit indlæg om 'de selvfede' bemærkninger aabenbart rammer plet. I gaar og savner tilstandene og mulighederne herovre. Jeg ville hellere besøge Monument Valley http://www.monumentvalley.com
H
MASKINPISTOLER ! ......nej det er da for galt, ja og sikkert ogsa farligt. Na, men skal vi ikke lige prove det alligevel.

Jess Christensen
Master Pistolsmith
Bare rolig Hogmeister, jeg har ikke løsnet et skud. Havde ikke tid til at bruge skydebanen, da jeg var på vej til Grand Canyon efter at have set Hoover Dam. Efter et par dage der, tog vi til Monument Valley, og derefter Mesa Verde. Er nu i Durango, hvor vi har været på en heldagstur med Durango-Silverton narrow gauge railroad. Et gammelt damplokomotiv trækker toget gennem de mest fantastiske bjergegne op på en caldera ved kontinentets vandskel.

I morgen sætter vi kursen nordpå lige så stille, for at nå Yellowstone først i næste uge.

Men når vi passerer en shooting range igen, skal jeg altså prøve nogle forskellige skydevåben. Så må du kalde mig hvad du vil.

P.S. Sjovt at du siger Arizona og Nevada har så meget at byde på, men du nævner kun Monument Valley, der ligger i Utah [Big Grin][Big Grin][Big Grin] (undskyld, kunne ikke lade være [}Smile])

M.v.h. Lasse.
...Regulering er jagt !
[Image: ajbutton.gif]
LasseScout,
Lyder som en rigtig god ferie. Du ser alt det man skal se i det omrade. Hvis du tager nordpa mod Wyoming, sa tag mod Cody og se Wild Bill museumet der. Var du ogsa i Arches National park og Zion i Utah ?
Elsker selv Durango, Silverton samt Montrose i CO. Ja som dansker skal disse steder bare besoges ikke.
God tur og pas pa klapperslangerne ikke...

Jess Christensen
Master Pistolsmith
Det lyder som en rigtig fed tur. Kan du anbefale noget bestemt?

Konen og jeg har også snakket med en tut til US inden for lang tid.
Jammen Lasse du ser jo det hele. Jeg fik indtrykket at du var en skydegal frustreret dansker. Glæd dig til Yellowstone, og glem ikke The Tetons paa vejen derop. Alle de steder du nævner har jeg været, og tager iøvrigt derud igen til August, for at vise min bror fra Danmark. Bryce Canyon, Antelope Canyon, Monument Valley, Grand Canyon og Hoover Dam. For de af medlemmerne der er interesserede, prøv at Google disse steder.
Hogmeister
Hvis i kører igennem det sydlige Utah, skal man se Zions National park og Bryce Canyon, og oppe omkring Yellowstone er Jackson hole da også et besøg værd og selvfølgelig Cody Wy. for Winchester museets skyld, det er jo helt klart det gamle vilde vesten du færdes i. om mange af småbyerne har ikke forandret sig ret meget det er nu bare Pickup trucks som er på gaderne i stedet for heste og vogne, men se på folket det er støvler og hat hele vejen og det er sådan de er til daglig...god tur.[Big Grin]
Vi ser Cody på vej til Yellowstone og Jackson på vejen derfra. Nogle af de andre nationalparker ser vi på vej tilbage til Las Vegas, hvor vi skal aflevere RV´en.

Tak for de mange gode forslag, kom gerne med flere. Men vi er nødt til at beskære hårdt, for ikke at tilbringe alt for lang tid på landevejen, og alt for kort tid til fods.

Jeg er alt for fyldt med indtryk nu, til at kunne fremhæve noget frem for noget andet. Men det er rigtigt, at amerika er fyldt med venlige imødekommende mennesker, som gerne hjælper på vej med gode råd om camp sites, gode spisesteder og " Places you can´t miss".

M.v.h. Lasse.
...Regulering er jagt !
[Image: ajbutton.gif]
Sider: 1 2