Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Reservedel Winchester 94
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Hej!!!

Min gamle Winnie er begyndt at tabe patronerne en gang i mellem når den skal repetere - nogle gange får den dem halvt med ud af kammeret inden den taber dem, andre gange taber den dem allerede i kammeret. Så vidt jeg kan se er det som om at udtrækkeren, dvs. den "krog" der skal holde fast i hylsteret, bøjer lidt opad så jeg tror ikke at den har så godt fat i hylsteret som den skal have.

Jeg bestilte en ny udtrækker hos den lokale bøssemager lige før jul, han har rykket Winchester/Belgien flere gange siden, og endeligt [Big Grin] - endeligt ringede de først på ugen og sagde - at den reservedel kunne de ikke skaffe [Sad!] [}Smile] [V]!!!!!

Hvor finder jeg en ny udtrækker??? Skal jeg helt til "Guds eget land" eller har nogen noget til at ligge???

Mvh/Lars

"Ubehagelig type efter min mening - Ingen tvivl om det - YEAAHH!!"
hej lars

er din 94ér er top eject eller angle eject ?
og hvilken cal ?

Mvh. Hatting
Custom Metalsmith
http://www.ahlarsen.dk
Der er et firma i Washington state som laver dele til næsten alle gamle Winchester og mange andre gevær... http://www.wisnersinc.com

Jeg har lige checket, en udtrækker til en model 94 koster $ 19 plus porto, men jeg læste at de ikke sender ud af landet.
Men da jeg er en meget flink mand og hvis du har tid til at vente til jeg kan besøge ham engang i Februar, kan det MÅSKE ordnes[8D][^]
Prøv evt. Numrich Gun parts Corp.

http://www.gunpartscorp.com/catalog/Mode...?catid=451

Sidst jeg brugte dem, var der ingen problemer. De tog dog US$ 25 for at lave papirarbejdet, og de sender SUK kun med USPS.(Risiko for "PEST")

Husk: Max ordre US$100

Glædelig Jagt fra Grønland

Jesper Rex
If you can't do it with a 30-06, it likely can't be done...(Men det ER nu kedeligt kun med en gøb....(skriver manden med 10+))
Ellers prøv Tyskland.

http://www.theduke.de/shop/winchester-11

http://www.waffen-braun.de/werkstatt/ersatzteile/

Glædelig Jagt fra Grønland

Jesper Rex
If you can't do it with a 30-06, it likely can't be done...(Men det ER nu kedeligt kun med en gøb....(skriver manden med 10+))
Hej - tak for inputs - her er lidt om min "Winchester Centennial 1866-1966 Commemorative" ifølge Chuck Hawks:

1966 was the Winchester Repeating Arms Company's 100th year of operation. To commemorate this occasion, Winchester produced a run of fancy Model 94 rifles. These were based on post 1964 Model 94's actions with a gold plated receiver and forend cap, brass "rifle" (curved) buttplate, saddle ring, and a heavy octagon barrel with a full length magazine that was nicely polished and deeply blued. The straight hand stock was select walnut. All were in caliber .30-30 Winchester.

Så Hatting - det er en 30-30 med top eject, og ifølge ovenstående er det så en EFTER '64 lås... Kan du evt hjælpe???? Ellers må jeg til at kigge udenlands.....

Mvh/Lars

"Ubehagelig type efter min mening - Ingen tvivl om det - YEAAHH!!"