Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Man skal tale pænt til folk.
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Det lønner sig.
Vi er netop flyttet ind i et lejet hus med 4,5 ha. jord til. Ejendommen er beliggende for enden af en blind vej, og på den anden side er der nogle folde og ellers marker. Der burde således ikke være mulighed for at ’fare vild’.
Forleden aften da vi satte os til bords for at spise, kom der pludselig en mand cyklende ind i vores have. Jeg for selvfølgelig ud for at se, hvad der skete, og min første indskydelse var at råbe efter manden, men jeg ville da lige høre, hvad han havde at sige til sit forsvar. Han parkerede cyklen og kom hen og gav hånd. ’Du må være den nye lejer’. Det kunne jeg jo ikke benægte, og så præsenterede han sig som ham der havde forpagtet jorden. Han var ikke opmærksom på at vi var flyttet ind(bilerne stod så man først kunne se dem, når man var inde på matriklen og i øvrigt kiggede den vej).
Så sagde manden de forløsende ord. ’Jeg har hørt noget om at du er vild med jagt. Jeg er ikke selv interesseret i jagten overhovedet. Vil du have den?’
En umådelig flink mand han må da gerne cykle ind i min have ved et uheld. I øvrigt nævnte han, at han også havde en af de tilstødende marker, så nu skal jeg ved lejlighed lige have spurgt om jeg må få jagtretten på en ha. af den mark, så jeg kan komme op på de famøse 5 ha. der gør, at jeg kan invitere en ven. Jeg har set agerhøns og harer, det er jo arter vi skal gå forsigtigt til, men der er også et meget fint vandhul, hvor der efter sigende skulle være ænder. Jeg har selv en spaniel men jeg synes, at man skal jage agerhøns for stående hund, og jeg kender da også den slags mennesker[Big Grin]. Til næste år vil han pløje det hele op og så korn, desværre, men til den pris og det faktum at det er hjemme på ’egen’ matrikel gør det til at bære. Der kan jo også komme nogle gæs i august og forgribe sig på hans ikke høstede marker. Så må vi se, hvad der kan gøres ved det.
Hvis jeg var startet med at råbe efter ham, er det ikke sikkert at udfaldet havde været det samme.

Hvorfor kan livets problemer ikke ramme en, når man er 17 og ved ALT
dejligt !
du skal nok se at få den ene ha med [Wink] ( ellers mener jeg at du har et lille problem når du ikke er ejer )

mvh
Strom, naturgænger
Ja, man kommer umådeligt langt ved at tale ordentligt.

Tillykke med det da. Smile

Polarbears walk a lonely path..

But we sometimes do kick back, relaxes and downs a beer. =o)
Hvorfor nøjes med én hektar ? Til den pris har du vel råd til jagten på al hans jord ! [}Smile]

M.v.h. Lasse.
...Regulering er jagt !
[Image: ajbutton.gif]