Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: handel på egun ?
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
kan man handle på egun når der står at det ikke sendes udenlands og hvordan jeg har set min drømme kikkert og ville måske byde på den hvis det er muligt at få den hjem.
start med at spørge sælger, ofte så vil de gerne sælge alligevel.
Enig - Spørg sælger. Jeg har handlet med nogen der skrev de ikke sendte udenlands.

MvH
Morten

[IMG] http://img.photobucket.com/albums/v603/S...rdlogo.gif [/IMG]
.22lr, .22wmr, .17hmr, .243Win, 6,5x55, .308Win, 9,3x62
fik budt på kikkerten men blev desværre smidt af e gun lige da det blev spændende ved ikke hvorfor har nu skrevet til egun for at få en forklaring. men nu beder de om kopi af pas billed eller anden id for at kunne identificere mig synes det lyder vildt mærkelig har andre prøvet dette jeg vil selvfølgelig gerne på egun igen men undre mig over deres anmodning
Har handlet på eGun uden at vise pas eller lignende.

Mvh Club338
[Image: Brunbjrn.jpg] ... min næste Sako BLEV en L461 Vixen .223R :-)
Der er handlet en del sportsvåben fra "EGUN.DE" via en tysk våbenhandler i Nordtyskland.. Jeg kan måske skaffe kontaktinfo på firmaet, hvis nogen er interesserede. Såvidt jeg husker tager han 60 Euro for at ordne det.

Dem jeg kender der har købt, har fået våbnet sendt til denne våenhandler, som så ordner de tyske eksportpapirer og opbevarer våbnet indtil man enten selv har tilladelse og får styr på de danske import papirer eller får den til landet via en dansk våbenhandler.

Gælder det kikkerter og andre "løsdele" der ikke kræver tilladelser, så er det jo op til sælger om de vil forsende til DK..
Jeg har købt en del ting, hvor jeg blot hat kontaktet sælger, og spurgt om det nu også gælder forsendelse til DK, og hver gang har sælger blot sagt at jeg bare skulle betale ekstra for forsendelsen, så ville han godt sende til DK.

Hilsner
Dravis aka:FMJ
"Sapere Aude: Dare to KNOW!"
"Do not adjust your mind, there's a fault in reality"
Jeg har fået en del hjem gennem ham her uden problemer af nogen art.
http://www.webshop.waffen-mario.de/shop_...php?coID=7
jeg mener han tager 80€ for ulejligheden.

Mvh Bjarne