Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Rævejagt
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Hej

Jeg har forsøgt mig med noget rævejagt på det sidste fordi jeg har fået ca. 60 hkt. jeg må gå på og skyde ræve. Det består af mose og delvist høstede majsmarker. Jeg har set fod efter ræv, men ikke set ræven endnu. Jeg har et par forskellige rævekald, men jeg er usikker på om jeg nu trutter rigtigt i kaldene.

Var der ikke en af jer erfarne rævejægere som har styr på det med rævekaldene som kunne holde et lille kursus i det for interesserede ?

Mvh.LANI

Jeg gider ikke diskutere med folk der bruger argumenter....

STILLE!!! du er bare misundelig over at stemmerne KUN taler til Mig...
Har de ræve på barbados?

Klokker

Youtube... der er et hav af videoer. De illustrerer meget godt hvordan sådanne rævekald skal truttes. Ellers kommer du bare nordpå så kan vi holde en bette seance ude på mit jagt. Der r der ihvertfald nok ræve at "trutte" efter...
Hygge fra Klokkeren

Alt kød under 400 gram betegnes som pålæg
Der findes et par glimrende film af Ulf Lindroth omkring lokkejagt på ræv. Jeg syntes de giver en ret mange gode fif omkring brugen af diverse lokkekald.

Christian
ja kig på youtube og køb et par film af Ulf Lindroth så er du godt igang. Jeg har været på jægerforbundets kursus og det var såmænd ganske hyggeligt at være sammen med ligesindede men jeg synes ikke jeg lærte noget som jeg ikke vidste fra youtube og film.
Jeg har et par bøger du kan købe billigt Wink
De er dog fra staterne, så der inkluderer en del natjager og brug af elektriske kald.

Det drejer sig om red Fox focus og the Fox chronicles
http://lewand.tripod.com/barkatthemooncoyoteclub/id45.html

Mvh. Loft