Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Værtindegave tradition i usa.
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Da vi på vores usa tur her i Houston, er blevet inviteret til "thanksgiving" spisning hos en familie som vi tilfældigt mødte i parken og efterfølgende er blevet venner med, melder der sig lge et spørgsmål...
Hvad er god skik i texas mht. værtindegave???
Og hvad kunne være en dansk ide??
Da vi lige kan nå at få fløjet en dansk specialitet ind, kunne det måske være en ide...

Gode råd og ideer modtages med kyshånd...

________________________________________________________________________________________________
[Image: ajbutton.gif]
A house without a rifle is just a house..
Smag og behag i DK/US er som bekendt forskellig (hvilket I sikkert har fundet ud af allerede), og hvis du ikke har været i hjemmet, er det svært at møde op med noget 'dansk', men ellers er ideen god nok.
Med mindre de er total afholds folk bringer man normalt en fl. vin til værten og en buket blomster til værtinden. Hvis I boede herovre ville det ikke være unormalt at bringe noget bageværk, men det kan jeg forstaa er udelukket.
Jeg ville bringe to fl. vin, en rød og en hvid, og en 'kost' blomster. Det gaar du aldrig galt i byen med.
Og for at være helt ærlig, saa er det ikke noget man ofte ser, at gæster bringer 'gaver' til værstparret, saa med ovenstaaende er du sikker.
Hogmeister
Eller dansk design. Geog Jensen.
Sidst pa pa listen er i hvert tilfalde Gl.Dansk og Piratos.....det kommer i til at sluge selv i sidste ende.

Vil nok valge Hogmeister's gode rad.

Jess Christensen
Master Pistolsmith
@ rekylling
Problemet er først og fremmest at jeg kender ikke familien i TX, men set ud fra min erfaring her, saa vil Georg Jensen (Uha, det skal pudses) blive smidt i en skuffe, og hvis endelig brugt smidt i en opvaskemaskine. Der er overhovedet ingen værdsættelse for den slags ting her (generelt) Og tag F.eks Georg Jensen's julepynt som egentlig ville være en god ide, nu jeg lige kommer i tanker om det. Blot vær opmærksom paa det kan kun bruges som en slags uro her. Det vil aldrig kunne komme paa et juletræ, fordi hvis træet endelig ikke er kunstigt, er det fyrretræ som er klippet paa en saadan maade at man ikke kan dekorere det som i DK. Det er fuldstændig symmetrisk pyramide formet uden mulighed for at hænge noget paa det. Ikke som et dansk grantræ med spredte grene med 'luft' imellem, Men farT4, en Georg Jensen julepynt, endelig ikke julelysholder, ville være en god ide, og de kan hænge den op i huset.
H
Købte selv nogle Holmegaard fyrfadslysestager, og lidt andet "Danish Design" af lidt "Mainstream" - samt nogle cd'ere med dansk musik (Safri-Duo der var populære dengang).

Sidst jeg hørte det, havde én af dem jeg besøgte stadig fyrfadslysestagerne på bordet. Det var nok sidste vinter.

Polarbears walk a lonely path..

But we sometimes do kick back, relaxes and downs a beer. =o)