Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: pistol skydning
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Hej alle

Jeg har altid ønsket at komme til at skyde med pistol gerne cal45. kender i nogen skytte foreninger i det nordjyske hvor man kan melde sig ind ??

Hatting er min våbenguru

Nu også Olie-Sheik
Hej Lynge,
Som jeg forstar det, er 45ACP ikke blevet godkendt endu, men der arbejdes meget pa sagen. Og mange baner er slet ikke godkendt til denne kaliber osv.
Hvis du mener sortkrudt, er det en helt anden sag. Her kan du blot kontakte Nordjyske Sortkrudtsskytter, og hore narmere om mulighederne.
Maske andre kan komme med en mere frisk update end dette.
Held og lykke med din interesse og skydning.

Jess Christensen
Master Pistolsmith
nej ikke sortkrudt jeg mener pistolskydning med 1911

Hatting er min våbenguru

Nu også Olie-Sheik
Citat:quote:

nej ikke sortkrudt jeg mener pistolskydning med 1911

Du kan godt skyde med 1911 i 9mm, 38 Super m.m., men ikke større indtil videre.
JM har lovet Skytteunionen en afklaring på kaliber problematikken senest til sommerferien 2013.
Hvis Hatting er din våbenguru, ville det nok være godt at spørge ham
han er er jo også pistolskytte når han ikke er våbenguru[8D]
"Vores" pistolbane er skam lige blevet godkendt t.o.m. kaliber 45 (røgsvag), så den side af sagen er OK.

Så mangler vi bare at organisationerne vågner op[B)]

/GT
www.hgfirearms.dk
Shoot low, they might be crawling !!!!
Hellere være en original, end en dårlig kopi[B)]
Citat:quote:

Så mangler vi bare at organisationerne vågner op

Skytteorganisationerne har været vågne længe.
Det er JM og RP der forhaler sagen, men som skrevet er vi blevet lovet svar inden sommer.
Oddsene er desværre nok lige blevet en del mindre.[V]
Hvorfor mener du at oddsene er blevet mindre, det drejer sig jo om registrede våben, og som alle ved så er registrede våben ikke et problem, det er kun de væmmelige sorte rifler der er farlige, og når der så ikke er flere af dem i omløb, så er det kun de forfærdelige håndvåben, og når de så er væk er det kun lige haglgeværerne. osv.osvoj hvor er jeg træt af denne evindelige debat om at våben slår en masse mennesker ihjel når alle ved at det er idioten som trykker på aftrykkeren som har problemet, Ja skoleskydningerne og andet lignende er forfærdeligt, men hvis vi tænker tilbage så vil vi se at i næsten alle tilfælde hvor det er sket har det været en mentalt forstyrret person som har begået disse handlinger, og i dette seneste tilfælde var den en meget forvirret ung mand som i lang tid har haft mentale problemer, og hvad ville det hjælpe med ændringer i lovgivningen, han havde jo skudt sin mor og stjålet hendes våben, så at lave en baggrundsundersøgning på ham ville jo ikke nytte noget.
Desuden er det ikke helt så let at skaffe sig våben i usa som nyhederne skriver, der er jo faktisk federale papirer som skal udfyldes og i mange stater er der ventetider inden du kan hente det våben du ønsker at købe. Men selvfølgelig kan man skaffe sig våben, det kan man ALLE steder hvis man ønsker.Også i lille Danmark...
Vores "kalibersag" er en politisk varm kartoffel i forvejen.
Det vil være naivt at tro at den ikke er blevet endnu varmere nu, hvor anti våben debatten raser igen.

Sund fornuft har sjældent noget med sagen at gøre, når vi taler våbenlov[Wink]
Dette emne var min kaphest, da jeg boede i DK. Dem der bestemmer, kan simpelthen ikke fatte sagens kerne. Det kan vare fuldstandigt ligegyldigt hvilke kalibre der gives tilladelse til. Disse tilladelser udstedes til personer, der allerede har vabentilladelser i forvejen, og anvender opbevarer dem forsvarligt.
I gamle dag var svaret, at kaliberen ansas ikke som sportslig, og dermed ikke anvendt pa IOC programmer osv. Dette selvom bade Norge, Sverige og Finland brugte dem i diverse sportsdiscipliner allerede. Desuden er nogle af verden bedste resultater og mesterskaber vundet med f.eks. 45 ACP.

Dem der arbejder med disse sager, ved simpelthen ikke helt nojagtigt hvad de arbejder med og hvorfor i sidste ende. typisk offenligt ! Man tager personer uden kompetance eller indsigt, og satter dem pa sagen.

Desuden kan jeg da navne, at hvis der er tale om noget praventivt, har en black powder 45 Colt mere anslagsenergi end en 45 ACP. Men sortkrudt er jo mere stuerent og romantisk, hvilket er lig med storre forstaelse for behovet.

Fuldstandigt hovedrystende som altid.

Jess Christensen
Master Pistolsmith