Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Det var en ulv der spiste får i midtjylland
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Sider: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Well, man kan lovgive sig til....lovløshed, eg fartgrænserne og P-forordninger.
Ausgesetzt oder nicht?

In Dänemark, aber auch in Deutschland und Schweden, kursieren Gerüchte, dass so mancher Wolf nicht auf natürlichem Wege ins Land eingewandert sein soll, sondern ausgesetzt wurde.

So zitiert der dänische Zoologe Mogens Trolle vom Naturhistorischen Museum in Kopenhagen die deutsche Wolfsforscherin Ilka Reinhardt des Wildbiologischen Büros LUPUS in Sachsen, die von klaren Indizien für „Kofferraum-Wölfe“ spricht.

Die Grauhunde, die in Dänemark gesichtet wurden, sind vermutlich aus Deutschland und Polen eingewandert. Doch die Verantwortlichen der neuen Webseite ulvefrit.dk mutmaßen, dass letzten Dezember 3 Wolfspaare ausgesetzt wurden. Sie rufen die Bevölkerung auf, gegen solches Aussetzen zu stimmen. Gleichzeitig kann man seine Sympathie zu Wölfen in Dänemark auf ulvensvenner.dk Ausdruckverleihen.

http://www.jww.de/445,2249/

Hilsen Lille
Entwiederoder;-)
Bitte Einordenen !
H
Citat:quote:

Originally posted by Sune

Nye fotos
http://www.jaegerforbundet.dk/page651.as...e55cfaa67d

mvh Sune


Jeg syntes ikke, at den ser specielt velnæret ud.
Nej, den virker syg, og ser ud til at mangle hår på bagkroppen. Det kan nemt være den skabramte ulv fra Skive.

M.v.h. Lasse AKA Legolas(se).

Ikke mærket, modellen eller materialet.
Men præcisionen er ambitionen!
[Image: ajbutton.gif]
De er en ganske normal sommer ulv. Samlinger man billeder fra de tyske ulve som blev fotograferet.Er der ingen forskel.
Slank og kort pelset..Just normal.

Bilder fra Lausitz område i Tyskland

[Image: 14422516zd.jpg]

[Image: 14422517do.jpg]

Hilsen Lille
Kort over ulve i Danmark

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-6...f-dig.html

I didn't come this far to miss!
http://www.netnatur.dk/kort-jagt-nyt/ulv...r-ulvekort

Nu er der lavet et kort over ulvens dokumenterede færden og hærgen i Jylland. Ulven skulle angiveligt være kommet ind sydfra, det er derfor yderst bemærkelses værdigt at ulven ikke er rapporteret fra grænsen (og lige syd for) og til en lige linje, som er motorvejen til Kolding til Esbjerg.
Spørgsmålet er nu: Hvorfor er ulven netop hoppet over Sønder Jylland (det er ellers ikke løsgående får og kreaturer, de mangler)? Man skulle også tro at der var en del jægere i Sønder Jylland på udkig efter skadevoldende vildsvin eller små bukke, der ville have set bare lidt spor efter ulv.

Mvh Thorlak

Correct first shot placement, the rest is bullshit!
Det er da også bemærkelsværdigt at ulven overhaler vildsvinet , men lur mig om der ikke har været en Vareulv i en varebil inde over.
Ja ved godt at der er taget noget dna som man påstår er fra den tyske bestand men hvor mange dyrehaver har dyr med samme genetiske baggrund ?.
Det fremgår ikke af kortet om de enkelte observationer er daterede, eller endnu bedre tillige med klokkeslæt? Det ville gøre det lettere at få sat antal på dyrene( hvis der fx er 2 tidssammenfaldende observationer samme dag med x antal km afstand) samt udrede et vandringsmønster, måske endda på dén baggrund forudsige deres lokalisation epidemiologisk.
Det er der helt sikkert mange, der gerne vil vide......
Citat:quote:

Jagt kan være nødvendig

Der er dog risiko for, at magtbalancen mellem ulv og menneske forskubbes. Gennem flere hundrede år er ulven blevet jaget vildt, og det har gjort, at ulven helt naturligt er blevet sky over for mennesker.

Men i dag er ulven fredet i store dele af Europa, deriblandt Danmark, og manglen på "skyhedsgenererende jagt," som forskerne kalder det, kan resultere i mindre sky ulve fremover.

"DCE vurderer det derfor vigtigt, at fremtidig fjernelse af problemulve fra bestanden udøves som traditionel skyhedsfremmende regulering."


Rapport om vilde ulves farlighed

[Image: dralflogoKim1.jpg][Image: Asgrdlogo.gif]
Jeg har nået den alder hvor jeg ved hvad der er værd at vide, og på en god dag kan jeg faktisk huske noget af det
Citat:quote:

Originally posted by Kima

Rapport om vilde ulves farlighed



Hmm, så var jeg vel ikke helt galt på den når jeg ikke kunne finde dokumenterede ulveangreb på mennesker..................man må vel kunne konkludere ud af rapporten, at hunde er farligere for mennesker end ulve.............
Kompensation for skader

[Image: dralflogoKim1.jpg][Image: Asgrdlogo.gif]
Jeg har nået den alder hvor jeg ved hvad der er værd at vide, og på en god dag kan jeg faktisk huske noget af det
Politiet undersøger om der er skudt ulve

[Image: dralflogoKim1.jpg][Image: Asgrdlogo.gif]
Jeg har nået den alder hvor jeg ved hvad der er værd at vide, og på en god dag kan jeg faktisk huske noget af det
Siden hvornår er Aarhus Universitet blevet ulvespecialister?!? - der foreligger observationer på 1-5 ulves tilstedeværelse her i Hovedlandet på måske 6 mdr!!!
Jeg anerkender skam universitetets placering som Teologiens højborg; men savner evidens for en internationalt, anerkendt forskning på ulve.

For mig at se bærer rapporten præg af at være deskriptiv - ergo kan man vel forholde sig kildekritisk til den, forstået således at det sikkert vil være muligt at lave en tilsv rapport med modsat fortegn?
Rapporten har heller ikke taget de seneste data om angreb på hunde i Sverige med. Det er meget uheldigt da disse tilfælde sker tættere og tættere på mennesker og efter min vurdering viser en kraftig aftagende frygt for mennesker blandt ulvene.

Mvh.

Yeti
Ang Politianmeldelse mod Jørgen Axelsen: At DN belemrer Etatens/ Axelsens tid med noget vonhörensagen siger alt om en organisation med vigende medlemstal/ indflydelse, selv med miljøministerens mor i bestyrelsen!

Det gælder om at slå en medieprut, nichts weiter.

Hvad i al verden skal Politiet gøre ved det?!?

Jeg har også hørt et rygte om en gammel mand i Sverige, der er sluppet af med sin fodsvamp ved at spise Q10(selvom Q8 og en tændstik er ligeså godt); men jeg kan da ikke huske hvem, der fortalte mig det .....
Sider: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18