Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Mange våben afleveret under frit lejde
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Trist, hvis mange skønne våben går tabt igen. Under seneste frit lejde-aktion blev der i hvert fald destrueret fine rifler. Underligt, at man ikke kan registrere våbnene og så sælge dem på auktion.

Hos KBHs Politi er der indtil nu blandt andet indleveret:
14 Pistoler/revolvere
16 Geværer/rifler/karabiner
3 Luftpistoler
47 Luftgeværer
36 Knive/bajonetter/sabler mv.

http://newspublicator.dk/e10/parker/pm/d...52137/view
Det kunne jo sagtens være, at den der indleverer et våben ikke er interesseret i at andre skal kunne købe dem !
Ja, men jeg kan næsten ikke forestille mig nogen fornuftig grund...
Som jeg foreslog tilbage i 80'erne. Hvis politiet virkeligt ville have rigtig succes med frit lejde, burde de give en dusor til eksisterende vabenejere med tilladelser, nar de bringer bedstefars Luger og 1911'er til tilladelses kontoret. Dette ville bade vare i politiets og samfundets interesse.

Herved kommer de vaben de oprigtigt leder efter, frem i dagslyset til gavn for alle. Der er absolut intet praventivt over det modsatte, da disse personer har vaben allerede. Mange vil jo ikke afleverer et arvestykke, som er betydningsfuldt for individet, men er blot bange for at blive snuppet istedet.

Skrev et brev til de retspolitiske ordforere, men kun meget fa fattede hvad jeg ville opna dengang. Nemmest at vende kinden til virkeligheden, og blot gore ellers retsskafne personer til lovbrydere. En total unodvendig udgift for samfundet.

Jess Christensen
Master Pistolsmith