Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: S&L i skabet nu, stramt at repetere
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Hej
Jeg skyder normalt med Blaser R8 som jeg er rigtig glad for, men har hørt så meget om at en repeterriffel er meget bedre, så nu er der kommet en S&L Classic DL i skabet, men i dag skulle jeg så prøve at skyde med den, riflen skyder godt, men det med at repetere ved skulderen og så stadig holde målet i sigtet det kan ikke lade sig gøre, bundstykket går så stramt efter skud at den kæntre når jeg tager lade greb på den, kan det virkelig passe at man ikke kan lade en repeter riffel ved skulderen.
Jeg har tidligere haft en Remington 700 og den husker jeg ikke som værende et problem at repetere med ved skulderen.
Kan mærke at det er når den spænder slagstiften, at den går stramt, kan man gøre noget ved det? ellers bliver den ikke gammel hos mig, så bliver den byttet ud med en R93.
Jeg prøvede også at skille riflen ad og så samle den igen, jeg fik et chok da jeg så den bedding, den lignede noget der var løgn, der sad skidt og trævler fra den bedding pasta som S&L har brugt, det tørrede jeg af, men nu sidder løbet helt over ved den ene side af forskæftet, det med EGEN KONTROL det findes hvis ikke hos S&L.
Jeg troede jeg havde købt noget af det bedste, men den Ruger jeg havde for flere år siden var lavet meget finere i skæftetræet, hvor låsestol og pibe lagde an.
Har jeg købt en Trabant som udgiver sig for at være en WV ? Det er lige til at grine af, lige nu føler jeg at jeg har købt hus af Låsby Svendsen.
Jeg så engang en mand, som købte et ægte tæppe af Låsby Svendsen, efter handlen siger LS til kunden, jeg har lige snydt dig du får lige en spegepølse og så grinede han og gav de nærmeste en spegepølse også..

Hvad er jeres mening om S&L, måske jeg skulle have spurgt inden jeg købte.
Største problem er det med at repetere ved skulderen, resten kan jeg snildt selv lave om. Kan man lave noget om ved låsen, er fjederen for stram ?

Håber i kan hjælpe, hvis der er nogle der er kede af at svare på åben forum så send endelig en PM.
Mvh Ole

Slæde trækker. I love it
Hej

Normalt er det ikke et problem at genlade ved skulderen med repeterrifler. Jeg har en Sauer 202 og med den er det ikke noget problem, men måske SL også sjusker lidt med låsegangen. Men det mest suveræne våben til drivjagt jeg har/har haft til drivjagt er en Remington 7600 pumpriffel. Der skal man ikke skifte greb for genladning, som man skal både på repeter og Blaser.
Ole!

Du var - så vidt jeg kan læse - grundigt orienteret om de skavanker som gang på gang ses på nye S&L rifler! Hvorfor kontrollerede du det ikke inden du købte den? I din tråd vedr. S&L DL nævnes dit problem mere eller mindre specifikt....

J.
Hej Jamo
Jeg kan godt leve med dårlig finish, men som overskriften siger så er mit største problem at repetere ved skulderen.

Nok bliver det nævnt i min anden tråd om S&L at der kan være problemer med bedding, men jeg fik virkelig et chok da jeg så indersiden af skæftet, det var så grimt, at jeg virkelig ikke troede det var muligt at lave noget så dårlig og grimt, jeg er heldigvis uddannet snedker så jeg kan nemt lave det om.

Skæftet udvendigt ser meget fint ud, så det indvendige skal jeg nok få op at køre [Big Grin]
Ole

Slæde trækker. I love it
Underligt. Jeg har et par S&L og ingen af dem opfører sig som du nævner. Prøv at se om der er rivninger på rampen på bundstykket og om den er smurt. Ellers kan man polere lidt her (burde være OK på ny riffel)
Går den lettere hvis du tager magasinet ud ?

Er din overarm blevet tyndere af alt det rettrækkeri? [Big Grin]

--
mvh M@X 2.0
Boltlift - or bust...
[Image: patch7.gif][Image: rav.gif]
Time weighed heavily on the craftsmans shoulders whispering
Compromise!

No true craftsman ever listened!
Hej
M@x jeg har overarme som joachim B Olsen [Big Grin] men er sikkert blevet til Gummi Tarzan ved det rettrækkeri [Smile]
Jeg må indrømme jeg ikke har den store viden om den er for stejl i rampen eller om man kan smøre sig ud af problemet, jeg håber da ikke man skal til at file sig til at det går godt.
Vi er nu 2 som har forsøgt at holde riflen på målet inden vi repeteret uden det er lykkedes for os.

Ole

Slæde trækker. I love it
Prøv at tage magasinet ud - det kan slæbe på bundstykket.....

--
mvh M@X 2.0
Boltlift - or bust...
[Image: patch7.gif][Image: rav.gif]
Time weighed heavily on the craftsmans shoulders whispering
Compromise!

No true craftsman ever listened!
På min S&L 97DL gik bundstykket stramt når bundmetallet var spændt til, skruen var enten for lang eller tilpasningen for dårlig...

Resten af riflen var som sådan ok men osede bestemt ikke af kvalitet.

Den er nu skiftet ud med velkendt tysk riffel med væsentlig anderledes låsekonstruktion ;-)
Keg koebte et standard bunds tyke til min Victory. Det gik ogsaa straimt, men boessemgeren pole rede det inden afhentning, saa det nu er ok. Der var et enkelt punt som var lidt hoejere end resten. Daarlig kvalitetskontrol!!!

Hjemmeladeren

Det er en sej død at blive trådt ihjel af gæs