Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Bådmotor og bådtrailer
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.

Klokker

hej alle
jeg har været så letsindig at byde på en jagt/fiske/turbåd. Den står uden motor og trailer. Hvad skal jeg påregne af udgift i forhold til trailer den skal være mindst 750kg total Jeg kan selv skrue, dvs skifte lejer lyger osv.
med hensyn til Motoren er jeg lidt mere på herrens mark. man finder jo rask væk 40 hk motorer til alt fra 4500 til 25000

der skal minimum 20 hk på og helst 35-40hk. hvad kan man finde til en ordentlig pris
Håber at høre fra jer...
Dan "KLOKKER" Korgaard

Alt kød under 400 gram betegnes som pålæg
Det er længe siden jeg var inde i det men husk lige på at hvis den skal kunne bruges som jagtbåd, er der en maksimumfart som den må kunne sejle.

Uffe

Sejren venter den der har alt i orden.......... Det kaldes HELD! Citat: Roald Amundsen.
Har en 35 Hk.Mercury med el-start, kontrolbox, kabler og hele pivetøjet liggende.Efter sigende kører den udmærket, men "hænger" i gearskiftet. Er selv blevet for gammel til at rode med den, og vil du slippe 2500kr. er den din.

Stær.

Klokker

Hej stær
Jeg kan ikke lige skrive en pm til dig, mon den er slået til ellers må du meget gerne lige give mig et kald, så kan vi lige tale om det. Skal lige bruge lidt flere informationer, det lyder som et godt bud...
26221618

Alt kød under 400 gram betegnes som pålæg

Klokker

Med hensyn til farten så har jeg styr på det. I forbindelse med havjagt sætter jeg en begrænsning ind på gaskablet under motorkassen... Har drevet meget havjagt dog fra en båd hvor vi ihvertfald ikke skulle bekymre os om farten :-):-)

Alt kød under 400 gram betegnes som pålæg