Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Trailerlys og en nemmere måde at kontrollere
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.

AFR

Hej alle,

Vi er en gruppe på første studieår elektronik og it. Vi er ved at udvikle et produkt der kan gøre det nemmere at kontrollere de forskellige lys på trailere. Vi håber at I vil tage jer lidt tid til at svare på dette skema og muligvis dele det rundt? Det er et meget kort spørgeskema men kan give os meget essentiel data til vores projekt.

https://docs.google.com/forms/d/1cW0BN3Q...E/viewform

På forhånd tak og god jagt.

Nils-Asbjørn Frederiksen
Hmmmm. Jeg ved ikke helt om jeg har svaret korrekt på dit skema. Jeg kontrollerer trailerlys hver gang jeg spænder for, men ikke ved slavisk at afprøve alle funktioner, det kræver jo nærmest at man er to til det. Jeg stiller mig bag traileren og låser/låser op med den elektroniske bilnøgle. Det får begge blinklys til at blinke, og så er jeg tilfreds.

Så bremselyset er sådan set ikke afprøvet før jeg kører, men jeg ved at forbindelsen er i orden og at blinklysene fungerer. Det er godt nok til mig, og jeg kan ikke forestille mig, at jeg vil have en dims til at ligge for at få de sidste oplysninger med.

M.v.h. Lasse AKA Legolas(se).

Ikke mærket, modellen eller materialet.
Men præcisionen er ambitionen!
[Image: ajbutton.gif]

AFR

Jeg siger mange tak for uddybningen. Er det okay hvis dette svar også indgår i vores rapport?

mvh
Nils-Asbjørn Frederiksen
Jeg har en ret lavpraktisk løsning. Jeg bakker lige traileren skråt ind mod mit havestuevindue. (der holder den så parkeret til jeg skal bruge den igen)
Så kan jeg afprøve lys, blinklys og stoplys på 10 sekunder ved at kigge i sidespejlet og uden at stå ud af bilen.

På synshallen har de bare et spejl på indersiden af porten.

Så jeg behøver heller ingen dims til at teste mit lys.

--
mvh M@X 2.0
Boltlift - or bust...
[Image: patch7.gif][Image: rav.gif]
Time weighed heavily on the craftsmans shoulders whispering
Compromise!

No true craftsman ever listened!

AFR

Okay mange tak for din uddybning. Vi vil gerne have så mange detaljer så muligt og de forskellige metoder til at teste trailerlys er helt klart en vigtig del at have med. Tak til jer begge.

mvh
Nils-Asbjørn Frederiksen
Jeg ejer ikke en trailer(jeg bor på Sjælland :-) ), men når jeg en sjælden gang lejer én, så er det faktisk lidt et irritationsmoment at skulle tjekke lyset, specielt fordi der jævnligt er fejl når det er en udlejningsmodel. Det er mig der løber risikoen(for en ulykke/en bøde), så naturligvis skal det tjekkes.

Hilsen Kenneth

-------------------------------------------
The only difference between tattooed people and non-tattooed people is that tattooed people don't give a shit that you don't have tattoos.
Jeg er SÅ hurtig, at jeg kan træde på bremsen, og så nå ud af bilen og se om det virker - hvilket det næsten aldrig gør.

Med venlig hilsen
Jens

Hold hovedet højt - specielt hvis du står i lort til halsen.

Klokker

Citat:quote:

Originally posted by Jens Madsen

Jeg er SÅ hurtig, at jeg kan træde på bremsen, og så nå ud af bilen og se om det virker - hvilket det næsten aldrig gør.

[Big Grin][Big Grin][Big Grin][Big Grin][Big Grin][Big Grin][Big Grin][Big Grin][Big Grin][Big Grin][Big Grin][Big Grin][Big Grin][Big Grin][Big Grin][Big Grin][Big Grin][Big Grin]

Med venlig hilsen

Jens

Hold hovedet højt - specielt hvis du står i lort til halsen.



Alt kød under 400 gram betegnes som pålæg