Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Abstrakt collage
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Her til morgen kaldte jeg på konen: "Kom og se jeg har lavet en abstrakt collage der repræsenterer Helle Tornings tid som statsminister"
Hun svarede småsurt: "Skyld ud i lokommet og kom og spis din morgenmad"
Det er da noget vrøvl.
Der har faktisk aldrig været en regering som har gennemført så meget nødvendig politik på så kort tid. Uanset risiko for at de mistede enhver form for pop-popularitet.
Den eneste grund til at de er gået frem i vælgertilslutning, er at fjolset som leder den anden side(hvis politik hun reelt føre) er uden for pædagogisk rækkevidde, når det gælder at få fingeren ud og opnå resultater. Men udelukkende eksilerer i at få snablen ned i en eller anden kasse, helst uden alt for meget bilag og mådehold.

Egentligt burde man sende en stor tak til Helle og Co. for at have udført alt det de borgerlige burde have gjort i de 10 år de var ved magten
eneste foreskel på rød og blå blok som jeg ser det er at hvis scenariet udspillede sig omkring venstre foreår det på et forgyldt lokum på 1. klasse for skatteydernes regning. det er jo nok uden bidrag fra helle. [xx(]

[Image: asgaard.gif]
Overordnet er der vel koncensus om, at der skal føres indkomstpolitik, og at velfærdssamfundet skal bevares i en eller anden afskygning.
Jeg vil mene til de borgerliges forsvar, at havde de forsøgt sig med de samme forslag, havde der sandsynligvis stået 1,5mill mennesker i en protestdemonstration nede på Slotspladsen, samme dag forslaget blev fremført.

Ellers kan jeg kun tilslutte mig beundringen for det mod Fru Thorning mfl har udvist, ved netop at gå imod de socialdemokratiske mærkesager.

Sundhedsminister Astrid Krag( AK82Wink synes jeg derimod er for svag på posten, og så oven i købet gift med en rapper....det kan næsten ikke være værre.
Hun ser godt nok altid så glad ud; men er det ikk fordi, hun lige har fået knallertkørekort?

Der er for mange kuvøsebørn i Folketinget - kan forestille mig at kun 1/2 er mødt op på Blå Mandag.....
Citat:quote:

Originally posted by kka

Der er for mange kuvøsebørn i Folketinget - kan forestille mig at kun 1/2 er mødt op på Blå Mandag.....



Det er også galt første skoledag!

Mvh Bjarne
Så længe det er de samme teknokrater, der sidder i ministerierne og rådgiver politikerne om ting, politikerne dybest set ikke er kompetente til at håndtere, bliver resultatet det samme - uanset hvilken farve politikerne har.... derfor fører rød blok blå politik... ;-)

.....ualmindelig velinformeret i forhold til min alder ... :-)

Favourite Quote: En humlebi ved ikke, at den ikke kan flyve......Gå ud på terrassen og vift med armene...hvis du letter må du være uvidende ;-)
Ran, lige nøjagtigt

Erzähle es mir und ich vergesse
Zeige es mir und ich erinnere
Lass es mich tun und ich verstehe.