Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Dåse med dåseløve
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Hvad skal man sige.
/Rolin

"But the bravest are surely those who have the clearest vision of what is before them, glory and danger alike, and yet notwithstanding go out to meet it."
"Pivfræk" er hun da kun hvis man sammenligner med en gennemsnitsjæger :-)

Hilsen Kenneth

-------------------------------------------
The only difference between tattooed people and non-tattooed people is that tattooed people don't give a shit that you don't have tattoos.
Ved godt jeg ikke er kræsen, men hun er sku da en lækker hun kat[Big Grin]

Mvh.
Morten
Ja, hun er lækker. "Nak og æd" ville da vinde gevaldigt hvis de valgte en medvært af den statur.

Jeg kan altså ikke finde forargelse inden i mig over at nogen skyder dåseløver. I et land som vores, hvor der bruges 1000-vis af fasaner som levende mål ved skydekonkurrencer godsjagter, kan jeg heller ikke tro, at andre kan forarges over det. Den løve er opdrættet til formålet, så det belaster ikke den vilde fauna det ringeste at nogle jægere betaler en formue for en tur i det store skydetelt. Da den sikkert har været vant til mennesker har de også kunnet komme tæt nok på til at nedlægge den med et velplaceret skud, så der er sikkert ikke engang dyreværnsmæssige problemer i det.

Der kan selvfølgelig være et lille problem omkring vildledende markedsføring, hvis jægeren har troet at der var tale om en vild løve, men så naive mennesker findes vel ikke mere ?

M.v.h. Lasse AKA Legolas(se).

Ikke mærket, modellen eller materialet.
Men præcisionen er ambitionen!
[Image: ajbutton.gif]
Hvis man googler hende, så er der nærmest ikke et dyr hun ikke poserer med, så vil man forages, så er der rig mulighed herfor.
At skyde en dåse løve i Sydafrika er lovligt og det taget ”trykket” fra de frit levende løver, som er presset. Man kan jo have sin mening om det er jagt eller ej.
Melissa er en flot amerikansk pige, med alle de synlige forbedringer der kan købes for penge og så går hun meget på jagt, frisk pige.

Hvis alle der skød vildt under hegn i Sydafrika skulle nægtes indrejse så fik de travlt derned.

mvh Thorlak

Correct first shot placement, the rest is bullshit!