Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Tænk at have en sådan datter!
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Flot, men så skal vi vist lige ha lvet nogle lovændringer først..

[Image: 7ce630cf-e502-4bbc-bd1f-4da15978101c_zps93f1a662.jpg]
Bortset fra full auto sekvensen allerførst, er resten vel mest et spørgsmål om, om der findes en skytteforening i danmark der ønsker at dyrke den form for skydning.

Jeg synes personligt, at den danske våbenlovgivning åbner rige muligheder for at dyrke næsten en hvilken som helst form for skydning, begrænsningerne ligger mest i fastfrosne forestillinger hos skytteforeningerne.

M.v.h. Lasse AKA Legolas(se).

Ikke mærket, modellen eller materialet.
Men præcisionen er ambitionen!
[Image: ajbutton.gif]
Helt enig Lasse, var selv meget aktiv i mange år i pistol skydning, og magen til forstokkede, og fastlåste skal man lede længe efter, alle forslag om bare små ændringer var der ingen der gad høre end mindre gøre noget ved.
Tag nu feks. din egen datter som om jeg husker ret dyrker riffelskydning i dds regi, jeg kan tage fejl, det kan da være godt nok for at lære grundlæggende skydning, men så er det sjove vist også ved at være overstået, når jeg så kommer hjem fra en tur til usa og fortæller om alle de sjove skydninger der findes, også for unge mennesker, forestil dig at de skød med en smart veludrustet Ruger 10/22 med optik efter eget ønske og måske 24 skuds magasiner på en handlebane eller bare en alm. Dansk tærræng bane anlagt til kal,22 det ville være noget sjovere og få mange unge mennesker til at fortsætte med skydningen, i stedet skydes der med enkeltskuds rifler og diopter, vuptidooo, ihh hvor sjovt. Pissedyre Anchutz eller Walter rifler i alu. Og skindtøj så man ikke kan røre sig, jeg kan godt fostå at de holder op efter nogle år.
Nej udvid horisonten og prøv noget nyt og spændende.
Selv skyder jeg nu fordi det er sjovt der hvor jeg skyder, selv om der også i sverige skal trækkes og masseres lidt men de er mere villige til at prøve noget nyt.[Wink]
@ "Marion"

Jeg er nødt til at være helt uenig i dit synspunkt omkring de forstokkede pistolskytter i DDS regi ...
Det er faktisk riffel-skytterne i DDS, som i årevis bremsede ethvert tiltag til at lave ændringer i reglerne for f.eks. ungdoms-skydninger i Pistol-klubberne (Vi kører hold fra 9 år og opad, hvor vi starter med luftpistol, og hvor vi skyder på faldmål med luft.)
Det var også næsten altid riffelskytterne der blokerede når større kalibre og f.eks. Sekund-skydningen på plast-faldmål blev diskuteret.

Ingen tvivl om at der også i Pistol-klubberne har været (og er) en del "langsomme gamle mænd" der helst ser "Status Quo" opretholdt og som er bange for at vi risikerer flere begrænsninger hvis vi bliver for "politisk ukorrekte"

Hilsner
Dravis aka:FMJ
"Sapere Aude: Dare to KNOW!"
"Do not adjust your mind, there's a fault in reality"
Dravis du har ret, jag skød i en forening som domineredes af riffelskytter, og det var dem der bremsede, vi pistolskytter var nærmest stedbørn og det var det der var problemet vi kunne ikke få noget igennem, jeg var god nok at ha når de stod og manglede en mand til et riffelhold indendørs, men hvis du ser hvad jeg skriver så mener jeg jo netop at riffelskytterne skulle lave det sjovere at skyde, vi pistolskytter kan godt lave sjove terræng skydninger, men hvornår så du sidt en sjov terrængskydning for kal.22 med banegevær, og rørlige mål, uha det kan jo være farligt. Så undskyld hvis jeg ikke udsrykte mig klart.[8D]

[Image: 7ce630cf-e502-4bbc-bd1f-4da15978101c_zps93f1a662.jpg]
Hvorom alting er - så klarer hun det godt. =o) Kan da ikke lade være med at falde LIDT for hende. **Thumbs Up**

Polarbears walk a lonely path..

But we sometimes do kick back, relaxes and downs a beer. =o)
Helt rigtigt, Happy hun er helt i top og kan sikkert drive det langt hvis hun bevarer lysten.[Smile]

[Image: 7ce630cf-e502-4bbc-bd1f-4da15978101c_zps93f1a662.jpg]