Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Billig Luksussafari
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Formaend,

Jeg havde lagt et par saakaldte "max" bud ind paa SCI's (Safari Club International's) auction under den igangvaerende kongres I Las Vegas. En gang imellem faar man jo saa hammerslag - selv paa en jagtrejse som egentlig er saa billig at det burde vaere loegn. Det er saa sket for mig - to gange[:I], og nu tvivler jeg paa, at jeg kan naa at faa passet al den jagt. Jeg vil derfor saelge den ene luksus safari til Syd Afrika. Det drejer sig om en 7 dages guided jagt for to jaegere. Der medfoelger 2 x 3000 USD til trofaer. Hvis man skyder mere end det afregnes der efter prisliste. De noejagtige datoer skal aftales med outfitteren (typisk mellem marts og November), men det skal vaere I 2014. Jaegerne bliver hentet og afleveret i Polokvane lufthavn og jagten foregaar I Limpopo Provinsen I Sydafrika. Inklusive er, guide service, kost og logi, 2x3000 USD trofae afgift og feltpreperering af trofaer. Det der ikke er med, er foer og efter omkostninger (altsaa flyrejse)"dip and pack" (eller konservator), fragt af trofaer og drikkepenge. Evt. yderligere jaegere kan komme med til en reduceret pris af USD 495/dag og ikke jagende gaster kan deltage for USD 225/dag. Se selv mere paa outfitterns hjemmeside: http://www.intrepidsafaris.com. Pris for hele herligheden for to jaegere er USD 5,000 (altsaa USD 2,500/per person) hvilket er mindre en trofaeafgiten der medfoelger. Kontakt mig via PM hvis det har interesse.

Hjemmeladeren

Det er en sej død at blive trådt ihjel af gæs

Flyttet af Kima
Retter i mit indlæg, da det virkede anstødenede overfor forfatteren af denne tråd, hvilket jeg ikke havde for hensigt, beklager.

Og nej jeg syntes ikke dit tilbud minder om et Nigeria brev.

/Rolin

[Image: image_zps40cd4b03.jpg]

"But the bravest are surely those who have the clearest vision of what is before them, glory and danger alike, and yet notwithstanding go out to meet it."
Saa var det jo godt du ikke fik tilbuddet paa e-mail.

Er det den indbyggede smaa-paranoia du lige har tilsluttet dig der goer sig gaeldende? Ellers er det da en besynderlig reaktion og jeg foeler du forsoeger at mistaenkeliggoere undertegnede uden at have noget som helst faktuelt belaeg for det [xx(]. Du behoever jo ikke kommentere hvis du ikke er interesseret. Det er helt din egen sag, men at skyde mig noget som helt I naerheden af Nigeria breve I skoene, vil jeg godt have mig frabedt.

Hjemmeladeren

Det er en sej død at blive trådt ihjel af gæs