Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Efterlysning af Voere Titan II
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
En nylig stjålet fuldskæftet Voere Titan II 6,5x55 med en Bushnell kikkert efterlyses.
Den er stjålet i går fra Djurslandsområdet.

Findeløn er en selvfølge. Politi osv. osv. er naturligvis inddraget.

Det er ikke min, men et familiemedlem der har fået stjålet riflen. Denne riffel har en særlig betydning for mig og derfor min interesse i at den bliver fundet.

Mvh.
Boldsen
Ikke at jeg tror jeg får den i hænderne eller ser den, men et nummer på våbnet må være et must[Smile]

Mvh. Nemo
Det mener jeg ikke er nødvendigt lige pt. Der er ikke mange af disse våben, og derfor er det nemt at finde (hvis det stadig er i Danmark).

Mvh.
Boldsen
Lav en eftersøgning efter den i nær-området! måske med hund?

I de tre tilfælde jeg kender til hvor jagtrifler er blevet stjålet ved indbrud har de hver gang ligget i en rodet bunke ikke ret langt fra "gerningsstedet" båtnakkerne der begik indbruddet kommer ofte i tanker om at en jagtriffel ikke er til megen nytte, eller giver mange penge på det sorte marked, hvis nogen overhovedet...

Ellers forvent at den dukker op senere, efter en ransagning hos de lokale "usual suspects" [xx(]

Hvis det var øst-europæere der lavede indbruddet er riflen over alle bjerge, eller ligger i et sommerhus og venter på turen hjem til Rumænien... [V][Sad!]

Hilsner
Dravis aka:FMJ
"Sapere Aude: Dare to KNOW!"
"Do not adjust your mind, there's a fault in reality"
Jeg tror du har ret Dravis.
Som indbruddet har været så virker det ikke som bestillingsarbejde da der blev taget mange forskellige ting - og ikke mindst af forskellig værdi.
For mig lyder/ser indbruddet ud som et typisk øst-europæisk indbrud hvor de blot har taget alt hvad deres fedtede fingre kunne få fat i. "Desværre" har de ikke nappet Apple produkter med mulig tracking i, og det kunne tyde på at det ikke er første gang de laver sådan et "job".

Vi håber naturligvis den dukker op igen, men det er nok ikke sandsynligt, desværre.

Mvh.
Boldsen
Det vil være smart at følge Dravis råd. Så en fin drilling sidste år hos Korsholm som havde ligget et halvt år i en grøft. Den skulle godt nok have en ordentlig omgang for at blive pæn igen. Den lå få km fra indbrudssteddet.