Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Nyt liv til gammel Beretta 686
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Hej, jeg har for snart 17 år siden arvet min morfars gamle haglbøsse. Den var i fin stand og der var ingen problemer med den.
Nu efter en del skud, men ikke nok træningsmæssigt, synes jeg den er ved at trænge til en kærlig hånd. Den er blevet lidt stram i sikringen og bruneringen er ikke som den har været.
So far, her jeg allerede bestemt mig for, at den skal ses efter rent mekanisk af en bøssemager. Men i samme omgang kunne jeg godt tænke mig at skæftet fik en ordentlig omgang kærlighed, dvs. slibes ned og lakeres/olieres om.

Her er det så jeg tænker, den er født med et mørkt skæfte i aldeles kedelig grade., kan man snyde og bejdse det så man kan lave nogle snyde årer?
Kommer det til at se grimt ud eller er det sågar blasmafi?
Vil det være billigere at få lavet et nyt skæfte? Jeg har absolut ikke ubegrænsede midler, men bøssen betyder rigtig meget for mig, så jeg vil hellere give den nyt liv, end at købe en ny...måske er det dumt, men er sgu nok lidt sentimental....

Så er der nogen der ved om mine ideer kan lade sig gøre, eller har egne erfaringer, evt billeder, hører jeg gerne...

PS. Jeg ved selfølgelig godt at bøssen ikke er ret meget værd, rent økonomisk og at en renovering, derfor kan blive dyr sammenlignet med en ny skyder...
Hej Søby

Du kan sagtens selv lave noget godt :-)

Renovering af haglbøsser findes der allerede en del tråde om. Søg og du skal finde [Wink] - blandt andet disse ...

http://www.riffeljagt.com/forum/code/top...imson,Suhl

http://www.riffeljagt.com/forum/code/top...renovering

http://www.riffeljagt.com/forum/code/top...renovering - Her laver A-bolt - snydeårer :-)

http://www.riffeljagt.com/forum/code/top...renovering

http://www.riffeljagt.com/forum/code/top...=brunering

*** Jepsen :-) ***
[Image: ajbutton.gif] [Image: 529171_3631301428797_1517866452_n.jpg]
Hej, tak for svar...kan vist godt se det lige var den dovne side der tog over istedet for at bruge search...jeg kan nu ikke selv finde ud af at lave noget som helst...hvertfald i den kaliber der er lavet i de tråde du henviser til. Jeg er typen der kæmper bravt for at samle en IKEA reol.

Jeg har siddet og Googlet lidt her i dag, jeg kan se der er lidt forskellige skæftemagere som nok kunne hjælpe også til rimelige penge...

Vegetar, gammelt indiansk ord for dårlig jæger.