Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Hvor er det dog typisk agurketid
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Hvor er det dog befriende at blive omtalt på en positiv måde, NOT!

http://nyhederne.tv2.dk/2014-08-01-danma...gal-nation
Jeg tror ikke man skal lægge så meget i overskriften. Journalisten prøver at give den en friskfyragtig twist, men det lykkes ikke særlig godt.

Jeg lægger især mærke til den 16 årige sidst i indslaget, som mener jagt er en mere human måde at skaffe kød på end alternativet: det industrielt fremstillede kød af produktionsdyr. Det har jeg selv ment i mange år, men der synes at spire end forståelse af det i kredse jeg ikke havde regnet med kunne tænke så langt. var det ikke Greenpeace Norge der var inde på samme tanke? Og det er da kun godt [:p]

M.v.h. Lasse AKA Legolas(se).

Ikke mærket, modellen eller materialet.
Men præcisionen er ambitionen!
[Image: ajbutton.gif]
Ja filmen er jo god nok, men journalisten kunne jeg godt undväre[V]
Så er overskriften ændret [:p]

For de senest tilkomne: Tidligere var overskriften: "Danmark er blevet en skydegal nation". Nu er den rettet til " Danskerne er blevet vilde med jagt".

M.v.h. Lasse AKA Legolas(se).

Ikke mærket, modellen eller materialet.
Men præcisionen er ambitionen!
[Image: ajbutton.gif]
Jaja, det er fint med en stor våbenbutik.. Men gud hvor er det kedeligt at gå i sådan en forretning. Tikka T3, Browning X-Bolt, Blaser, Sauer 202 + alle de andre metervarer er jo nærmest det eneste man finder på hylderne. Selv i Skov har jeg svært ved at bruge mere end 30 minutter, især når man ikke må se med fingerene. Hvis der ikke er bundstykker i riflerne er de jo ikke farlige og det er jo ikke nemt at smugle en riffel ud af en butik.