Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Hvad med vores egne.
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Nu kommer jeg nok til at røre "lidt" rundt i andedammen, men kan ikke bare vende ryggen til mere.

Vi står igen i en situation med flygtninge der vælter ind over vores grænser.

Der er næsten ikke nogen kommuner der ikke står i kø for at få fat i de penge der følger med flygtningene.
Klart vi skal hjælpe, var selv med i halvfemserne da krigen rullede for fuldt på Balkan.

Men HVAD med vores egne.
Her tænker jeg på de hjemløse, fattige, ja hvad er en fattig det er op til jer selv at afgører, men kunne vi "familien Danmark" ikke starte med at sørge for vores egne får det bare lidt bedre, jo jeg ved godt at der er nogen der ikke vil hjælpes, men der er så mange der gerne vil have et måltid mad, en kop kaffe, et bad, eller bare en varm sovepose..
Hvorfor...

I behøver ikke kommer med kommentarer på dette topic, bare tænk lidt over det.

God jul.

/Rolin

[Image: image_zps40cd4b03.jpg]
AT GÅ PÅ JAGT ER AT LEVE.
Og god jul til dig og hunden. [Smile]
Jeg har haft samme tanker lige siden 1000 Syrere flytte til Als.

--
mvh M@X 2.0
Boltlift - or bust...
[Image: patch7.gif][Image: rav.gif]
Time weighed heavily on the craftsmans shoulders whispering
Compromise!

No true craftsman ever listened!
@M@X
Når jeg nu engang imellem er hjemme i DK, så sørge jeg for at de hjemløse der sælger "hus forbi" får 100 kr. avisen koster 20 kr. aftalen er klar mellem os, pengene er til mad, ikke til alkohol, hvis de mangler noget andet, så finder vi ofte en løsning på det.
Nej der er ikke fordi jeg vil betale mig ud af en "dårlig" samvittighed, men fordi jeg har haft det med de hjemløse tæt ind på livet.

/Rolin

[Image: image_zps40cd4b03.jpg]
AT GÅ PÅ JAGT ER AT LEVE.
Der er meget at reflektere over desangående.

Der er kommet en trend med at vi skal redde hele verden og det kan vi sgu ikke og kommer heller aldrig til at kunne det.

God Jul!!

Schönauer

Bevar de jyske ulve.

Send dem til en konservator!
Der skal en alvorlig ændring i vores mentalitet til før det kommer til at virke.
Hvad med at starte med narkomanerne.
Giv dem lægeordineret heroin og pludselig har de penge til at betale husleje og få mad hver dag.
Det blev forsøgt i Schweiz i 80'erne og er en dundrende succes.
For 11 år siden legaliserede Portugal alle former for stoffer og de enorme beløb der før blev pumpet i politiet er nu kanaliseret over så det går til at hjælpe misbrugerne. Siden de legaliserede stoffer er antallet af narkomaner faldet med ca. 50%, så noget må de jo gøre rigtigt.

Og så kommer vi til en af mine konspirationsteorier. For hvem vil da være imod sådan en god ide?
Forsikringsselskaberne!!!
Hvem har milliard overskud hver gang vi passerer nytår og hvem vil tabe rigtig mange penge hvis vi pludselig ikke har behov for at forsikre os i hoved og røv mod indbrud, stjålne telefoner osv?

Problemet med flygtninge og indvandrere er berøringsangst.
Vores sociale system er slet ikke gearet til at medarbejderne skal træffe en beslutning der vedrører en borger og så stå til ansvar for den beslutning. Næ nej det skal drøftes på gruppemødet og så kan de så i fællesskab træffe en beslutning.
Men at stille krav til de tilflyttende er helt udelukket, Brixtofte forlangte at de mødte op i produktionshuset og foretog sig noget for deres bistand, det blev han berømt for men nu vil ingen røre den ide med en ildtang.
Og hvorfor egentlig ikke? De får det unægtelig bedre mentalt ved at gøre noget konstruktivt i stedet for at sidde hele dagen og tænke på de problemer de flygtede fra.
Og der er masser af jobs de kan udføre uden eller med absolut minimal træning.
Samle blade og feje fortovet så de kommunalarbejdere der gjorde det kan frigøres til andre ting. Og hvad med at alle SOSU'ere i DK blev mandsopdækket af en tilflytter? Der skal købes ind og der skal svinges en støvekost eller støvsuger, igen frigør det SOSU'en til vigtigere opgaver.

Men nej så kommer fagforeningerne og tuder over at jobs bliver udført af folk der forsørges af det offentlige. Mon ikke de fagforeninger efterhånden har overlevet sig selv og skulle koncentrere sig lidt mere om medmenneskelighed?

Alt det ovenstående kræver dog også en ændring i indstilling hos de tilrejsende!
Hvem har hørt om problemer med de Chilenere og Vietnamesere der kom i 70'erne?
Og alle de Tyskere og Ungarere der kom lige efter skrigen?
Men da arbejdsløsheden kom i 80'erne og vi fik verdens mest liberale udlændingelov blev folk bare indhuset,forsørget og så blev de ellers "generet" så lidt som muligt af det offentlige. Og de tilflyttende lod det ske, de lod sig blive gjort til "sociale tilfælde" i stedet for at stille krav til det offentlige.
Resultatet er nu en subkultur hvor en marginal gruppe bevidst tilegner sig en associal tankegang og væremåde der gør det næsten umuligt at integrere dem i samfundet.

Nu stiger jeg ned af min sæbekasse igen.
stig endelig op på sæbekassen igen. godt brølt, løve

mvh
Strom, naturgænger
og i Sverige klager de nyankomne over den dårlige service og dårlig sygepleje, det må da alle gange være bedre end i de flygtninge lejre de kommer fra, ellers er der jo altid mulighed for returrejse, ellers går det godt.
Som jeg ser det, siddende ca 6000km paa den anden side af Atlanterhavet, saa er et af de store problemer i DK at 50%, hvis ikke flere af vælgerne, er uden for arbejdsmarkedet. De vil ha' tryghed og hygge, og det faar dem der arbejder lov til at betale for. Det er halen der logrer med hunden! Det er ikke engang et 4.klasse regnestykke. I suser mod afgrunden...... Paa første klasse!
Hele mentaliteten i Danmark skal lægges om. Fabrikker og begavede mennesker flygter ud af landet, og produktionen er middelmaadig, men for Satan I hygger jer. Der finds ikke den økonomi i verden der kan holde til det i længden, og paa et eller andet tidspunkt træder EU ind, for de frygter græske tilstande i DK, og lukker for kassen.
Hogmeister
På visse punkter har "hogmeister" desværre ret, blandt andet den med hvor mange af vælgerne der enten er færdige med at arbejde, kun arbejdede i kort tid, eller aldig kom ind på arbejdsmarkedet.

De forsøger i mange tilfælde kun delvist sig selv, i form af pensions-opsparinger og penge lagt til side i fast ejendom, fra deres argejdsliv, men der er nok alt for mange der reelt har en "negativ" balance i mellem hvor meget de har arbejdet og sparet op (enten samfundsmæssigt via skatter og afgifter, eller ved egen opsparing) og hvor mange penge de kommer til at koste samfundet (og dermed de mennesker der arbejder meget og længe)

Når de er med som vælgere i et demokrati som i DK, så får vi en regeringsmagt der er låst fast af DERES krav til samfundet, og deres meninger om hvor "hyggeligt" og "trygt" det er NØDVENDIGT at bygge samfundet op [xx(] Med det resultat at samfundet stagnerer ... Det er jo "utrygt" at tage chanser og satse på noget eller at tvinge nogen til at "komme videre" i deres liv.

Jeg kender desværre til ALT for mange tilfælde af mennesker (etniske danskere....) der bliver rimeligt "forsørget" af samfundet, via førtidspensioner o.s.v. men som alligevel arbejder sort, fusker og tjener penge ved side af.. Går man dem på klingen, får man meget ofte svadaen med: "jaaaamen, jeg har jo aaaarbejdet og betalt skat i så og så mange år, og så blev jeg jo syg (læs: åd og drak for meget!!!) så nu får jeg jo bare det jeg har RET til ....[xx(][V]

Jeg kender også til en del mennesker der har alt for opblæste ideer omkring deres eget værd som arbejdskraft. Bare fordi det i deres ungdom lykkedes dem at hutle sig gennem et studie eller en eller anden uddannelse, så mener de sig i deres gode ret til at afvise ethvert andet og "lavere" job ... og så er det pludseligt "samfundets skyld" at der ikke er arbejde til en magister i "oldengelsk filologi"
[V]

M.h.t dem der ikke vil hjælpes (f.eks. nogle af de "hjemløse") så havde jeg lige en spøjs oplevelse forleden dag...
På vej ud til min mekaniker observerer jeg en lidt "forhutlet" person der med en del møje skubber afsted med en "lad-knallert" med en del "skrammel" på ladet...
på vejen tilbage ser jeg ham igen, en del længer fremme ad landevejen, så jeg tænker jo ... han er nok løbet tør for benzin..
Jeg standser et stykke foran ham på vejen, hopper ud og spørger om han er kørt tør? Jeg får et uforståeligt vredt svar, manden standser op bag min bil og begynder at skælde mig ud for at holde i vejen for ham ....[:0] Jeg spørger igen om han mangler benzin, og så svarer han.. Nej, men flyt nu din bil, så jeg kan komme videre!! Jeg spørger så .. hvad-øhhh kan din knallert ikke køre? Men fyren svarer ikke og begynder at trække udenom min bil, ud midt på landevejen... Jeg opgiver mit tiltag til hjælpsomhed, sætter mig ind og kører hjem...
[?][?][?][B)][:0]
Så .. jo... der er nogen der bare ikke VIL have hjælp ... [:I]

Hilsner
Dravis aka:FMJ
"Sapere Aude: Dare to KNOW!"
"Do not adjust your mind, there's a fault in reality"
Gisp.
Hvad var det man ikke forstod tidligere i mine posts!!!!

Jess Christensen
Master Pistolsmith
Hik, SKÅÅÅÅL[Big Grin][:o)][:I]

/GT
www.hgfirearms.dk
Shoot low, they might be crawling !!!!
Hellere være en original, end en dårlig kopi[B)]
Gå ind på "DR-TV" og se de 4 udsendelser "Blok på Bistand"

De giver et ret godt indtryk af hvordan "MAN" klarer sig i DK, når "MAN" er "Udsat"
Samt hvordan "sagsbehandler-systemet" håndterer det ...

[V]

Hilsner
Dravis aka:FMJ
"Sapere Aude: Dare to KNOW!"
"Do not adjust your mind, there's a fault in reality"