Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Svensk gris i Dansk tarm.
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
God aften.
Vel ankommet til Vendsyssel, der ligger en pakke i køleren og venter, har af omveje hørt at der skulle værer noget godt i vente.

Vi får pakket grejet ud og åbnet de første øl. Denne jagt på kronhjort, dåhjort og sikavildt er Dan's første jagt udenfor Sverige, vi er på besøg hos Tommy som gennem en del år har været fast gæst her på svine/bukkejagt, Dan er ham jeg deler jagten med hos bonden Bengtsson, det er der hvor campingvongen bl.a. står.
Nå men pakken bliver listet ud af køleskabet, åbnet og beskuet.

3 forskellige poser viser der sig, tid til en tår øl, første pose bliver forsigtigt åbnet, bliver sku lige nød til en tår el mere, forsigtigt bliver "pølsen" listet ud, Tommy er hurtig fremme med kniv og spækbræt, forsigtigt bliver der skivet i pølsen, proppet i munden, vi kigger på hinanden og beslutter at de sidste 2 poser skal åbnes.

Aftenen slutter med at jeg lukker køleskabet og går mæt i seng.

Tak til Klokker, for en oplevelse ud over det normale.

/Rolin

[Image: image_zps40cd4b03.jpg]
AT GÅ PÅ JAGT ER AT LEVE.

Klokker

velbekomme Flemming.
Ahhhmen hvor er det godt at lave noget folk kan lige at spise...
Pølsen som Rolin taler om er produktet af en aften i sorte tårn, nemlig det Tårn, hvor jeg skød min første svenske gris.. en del af den gris endte som hjemmelavede spegepølser.. resultatet er jeg mere end tilfreds med, det er endda første gang jeg forsøgeer mig med produktionen af spegepølse... Herligt andre også kan lide dem. Kollegerne på lærerværelset gik helt i selvsving og åd som gale endda selvom jeg reklamerede med svensk skovsvin i dansk tarm... [Big Grin][Big Grin]

Alt kød under 400 gram betegnes som pålæg
Jeg har her til aften spist af Prezzy' gode røgede pebersalami - den kan også anbefales selvom den er gjort på tamdyr

Mvh.

Yeti