Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Hjælp til feltskydning
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Hej.
Er der nogen der ved eller kan hjælpe med hvordan man kan komme på feltskydninger.Vi er nogle gutter og gutinder der vil igang med denne disiplin.Nogle har prøvet det før andre har ikke, så det er begrænset viden mht.kontakter.Har prøvet at google og search men ikke særlig succesfuldt.

Mvh.
PE.
Hvor i landet holder I til?
Hvis I melder jer ind i Asgård Jagtforening, er der alle chancer for at komme afsted stort set hver week-end....
Vi har pt. 4 skydninger i kalenderen de næste 2 måneder og der kommer mange flere. Som regel er vi afsted en 10-15 gange i løbet af sommeren.
På Nordfyn, men afstand er ikke et problem
De fleste skydninger foregår i Ulfborg og Karup. Der er også skydninger i Klitmøller, Borris, Hjerpsted, Måde og så har jeg sikkert glemt nogle. Som skrevet tidligere, meld jer ind i Asgård Jagtforening, som udelukkende har til formål at skyde med riffel. Kassereren er en flink mand, som gerne hjælper jer [Big Grin]
Hvis I er medlem i en anden jagtforening allerede, koster det jer kun kr. 100 om året som ekstraordinære medlemmer i Asgård.
Ok det lyder som en god plan at starte på,jeg må se om jeg kan finde den flinke mand.Tak for hjælpen.
PE.
Send en PM til undertegnede, så skal vi nok finde ud af det.
Mange hilsner
Torben
Kasserer i Asgård Jagtforening
Er der nogen der kan sige hvordan man kan komme med på dem jægerforbundet afholder.

Prøvede sidste år i februar/marts at komme med, og efter et par måneder med mange forgæves telefonopkald til forbundet (og ufatteligt meget omstilling), da jeg endeligt fik fat i en der viste noget om det, at vide der ikke var flere pladser 2014, så jeg skulle vente til 2015.
Hvis det skulle være samme år skulle jeg have meldt mig til noget før, hvilket jeg jo rent faktisk havde prøvet siden starten af februar uden held.

Nu i år har jeg indtil videre ringet 5 gang til Dansk Jægerforbund, og er blevet stillet om ufatteligt mange gange (nogle gang endda tilbage til nogen jeg havde talt med samme dag), hver gang er opkaldet stoppet lige som sidste år, med at man ryger af deres telefonsystem, inden jeg har fået fat i en der kan svare på spørgsmålet.
Ved en enkelt lejlighed, hvor jeg blev smidt af i forbindelse med en omstilling, er jeg faktisk blevet ringet op af en rar dame fra forbundet, som kunne se at mit nummer havde forsøgt at ringe, men ikke var kommet igennem. Hun kunne imidlertid ikke hjælpe med mit spørgsmål, og stillede mig om til en der skulle kunne hjælpe, men omstillingen endte som de jo nogle gange gør ved jægerforbundet "blindt".
Har i år så også prøvet at komme igennem på mail, hvor jeg forespørger om, hvor og hvordan man kan melde sig til sådan en feltskydning der er beskrevet på hjemmesiden. Resultat: ingen svar.

Er der nogen her på sitet der kan oplyse om hvor og hvordan man melder sig til Danmarks Jægerforbunds jagtfeltskydning.

Jeg bor i Skanderborg.

Med venlig hilsen
Sonny Jensen
Hej Sonny
Send mig en PM, med dit mobilnummer, så ringer jeg til dig i morgen. Jeg bor i Gl. Rye, så der er basis for noget fælleskørsel.
Mange hilsner
Torben
Hej Sonny Bobo.

Du skal tilmelde dig kvalifikations skydningen i den region du hører til. De annonceres i Jæger og på hjemmesiden senere på året.
Hvis du kvalificerer dig, melder du dig til Forbundsmesterskabet der ligger i september.
Nix weiter. Her er lidt fra hjemmesiden. Lad være med at ringe til Jægerforbundet. De aner ingenting. Ring i stedet til din lokale riffelkoordinator. Hans nummer står i Jæger og på hjemmesiden.

Skydningerne arrangeres så vidt muligt ens. Jægerforbundet meddeler i god tid arrangørerne, hvordan skydningen tilrettelægges med hensyn til antal skud, skivesammensætning, skudafstande m.v.

Det tilstræbes at arrangere Jagtfeltskydninger i følgende fem områder, kredsense kan alternativt vælge at sammenlægge deres skydninger, eller eventuelt vælge at afholde den i egen kreds.
En skydning for Nord- og Nordvestjylland - kreds 1.
En skydning for Midtjylland - kreds 2.
En skydning for Østjylland - kreds 3.
En skydning for Sydjylland - kreds 4.
En skydning for Fyn - kreds 5.
En skydning for Sydsjælland og Lolland/Falster - kreds 6.
En skydning for Nordsjælland - kreds 7.
En skydning for Bornholm - kreds 8.
Jægerforbundet fastsætter tid og sted for Jagtfeltskydningernes afholdelse, og disse bekendtgøres i medlemsbladet, samt på http://www.jaegerforbundet.dk . Der betales et indskud for at deltage. Indskuddets størrelse fastsættes af Jægerforbundet.

Mesterskabsskydningen arrangeres en weekend i september måned, og den ledes af Jægerforbundet.

--
mvh M@X 2.0
Boltlift - or bust...
[Image: patch7.gif][Image: rav.gif]
Time weighed heavily on the craftsmans shoulders whispering
Compromise!

No true craftsman ever listened!
Trappestøber, da du bor på nordfyn skal du da absolut kontakte Hindsholm jagtforening.

De holder jagtfeltskydning på Fynshoved hvert år, og det plejer at foregå sådan, at der er en skydning både om lørdagen og om søndagen. Om lørdagen deltager man bare fordi det er sjovt, man møder ligesindede og man bliver bedre til at skyde af det. Det samme kan man selvfølgelig sige om deres skydning om søndagen, men derudover er det kvalifikationsskydning til DJ´s forbundsmesterskab. Der er selvfølgelig forskellig skiveopstilling de to dage, så selvom det er samme sted, er det to forskellige skydninger. Jeg mener de plejer at afholde den i august, men det bliver annonceret i Jæger med kontaktoplysninger, så følg med der.

M.v.h. Lasse AKA Legolas(se).

Ikke mærket, modellen eller materialet.
Men præcisionen er ambitionen!
[Image: ajbutton.gif]
Hej Lasse. Tak for info.

PE.