Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Svenske grise
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Jeg har de sidste tre dage været en tur oppe at arbejde i min skov. I en af pauserne var jeg med min nabo rundt og se på hans jagt. Han har en del hytter mv som han lejer ud til bl.a jægere. Han har flere gange spurgt om jeg kendte nogen der gerne ville på jagt. Jeg ville dog lige sikre mig at åtelerne var i orden først. Det må jeg så sige at de er. De ligger godt inde i skoven og der er både spreder, lejlighedsvis brød og havre bigneg (eller hvad man nu skal kalde en bigballe lavet af havre med korn på). Begge pladser havde tydeligt været besøgt.

Som jeg har forstået det kan min nabo også arrangerer rådyrsjagt og vist også elgjagt. Jeg kan formidle kontakten hvis nogen vil hører mere om jagten. Han er en flink mand og har flere andre danske (og tyske) jægere der jager hos ham.

Bare for at undgå misforståelser så har jeg ikke noget med min nabos forretning at gøre og man kan ikke leje sig ind i min vakkoja.

Mvh.

Yeti
Hvor i Sverige er det ?
Det er på grænsen imellem Blekinge og Kronoberg lidt øst for Tingsryd

Mvh.

Yeti
Kender du nogle priser?

Mvh.
Fair
Han er åben for forskellige modeller hvor man enten har en gris med i prisen eller køber den hvis man skyder den. Så man kan sikkert finde noget der passer ens ønsker. Vi snakkede om en samlet pakke med to overnatninger hvor man så har to nætter hvor man jager. Her vil prisen inklusiv en gris være 2.500 sek pr person. Jeg har engang overnattet i et af hans huse og der var flere soverum, bruser, stue med TV og et køkken med spiseplads. Rigtigt fine forhold og vi kom ret sent i seng da vi lige skulle dele røverhistorier med Bengt, som min nabo hedder.

Ud over de to foderpladser lige i nærheden har Bengt også tilgang til andre åtelpladser et stykke nede i Blekinge - jeg tror at man skal køre omkring 35 km. Som sagt er mulighederne mange, så jeg synes at dem der måtte have interesse skal prøve at snakke med Bengt og se om de kan finde det helt rette for dem.

Mvh.

Yeti
@Yeti, jeg har sendt dig en PM

Vh. JBC

Den der kravler over gærdet hvor det er lavest - er meget klog!