Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: McMillan skæfte til Sako L61R
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.

vendelbobs

Hejsa

Jeg sidder og kigger på et nyt skæfte til min Sako L61R, og jeg har et skæfte fra McMillan i kikkerten, da jeg gerne vil have et syntetisk skæfte til min riffel.

Er der nogen, der har erfaringer med skæfter fra McMillan samt anskaffelsen af samme?

Ligeledes er der nogen, der kender til den samlet pris? - Jeg tænker her fragt, moms, fræsning ved bøssemager samt alt hvad der tilhøre?

På forhånd mange tak! [Big Grin]

On the hunt again...
Der er en del her på forummet som har købt fra McMillan, det er fine skæfter,med hensyn til installation og pris må andre hjælpe, men kvaliteten fejler ikke noget.
Det er superfine skæfter. Jeg fik en sako Classic på min AIV for en del år siden. Med hensyn til prisen, så kig på McMillans hjemmeside. Skriv til dem, hvis du vil vide hvad tranporten koster. De er super servicemindede og svarer hurtigt. Husk ej Post Danmark, så ender den i USA igen.

Det skæfte jeg fik skulle kun beddes, så var jeg kørende. Så vidt jeg husker skal man angive pibekontur. Enten fabrikskontur, eller i mit tilfælde costumpibe. jeg skulle så måle tykkelsen af piben på udvalgte steder - og vupti - så havde jeg er skæfte der passede.

Mvh Søren