Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: KKC skæfte
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Hej alle herinde

Er der nogen der ved hvor man kan anskaffe sif et KKC skæfte til en Tikka M695 i Dk eller andre steder der sender uden store problemer med papirer osv.

Er der nogen der har erfaringer med at montere disse selv og hvad synes i der er godt/skidt ved KKC?

Mvh
Jeg synes, at når man betaler de penge for et skæfte, så skal man også have fuld udbytte i form af maksimal præcision. Derfor får jeg altid riflen bedded i skæftet, og jeg ved godt, at det kan man gøre selv, men jeg har vist for mange tommelfingre til det, så det har jeg overladt til en professionel.

KKC skæftet havde et par mangler som jeg ikke brød mig om. Bagkappen var hård og skarp, så den øgede følt rekyl i stedet for at dæmpe den. Derudover kunne kindpuden ikke betjenes uden værktøj.

Nu har jeg et GRS skæfte. Det har en blød Limbsaver bagkappe, og kan reguleres i længde og kindpudehøjde ved et tryk på en knap. Sådan skal det laves. Jeg har kindpuden så høj når jeg skyder at bundstykket ikke kan tages ud, og jeg vil ikke rende og lede efter en unbraco nøgle for at sænke kindpuden hver gang jeg skal have bundstykket ud.

Jeg mener Hatting forhandler dem, og muligvis også Østjysk Våbenhandel.Ø.V. er vant til at sende til Grønland, så jeg ville starte der. Måske kan de lave det så låsen lige kan droppes i, det er jo en ret udbredt lås.

Hilsen Lasse
Regulering er jagt!
[Image: ajbutton.gif]