Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: sensur
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Hej forum og guder
Jeg mener atadministrator har skudt sig selv i foden her de sidste par dage, på den måde i sensurere er på den ene side ok men så skal man huske at når der er valg f.eks. så er det ca. halvdelen man er uenig med så skal i huske at sensorerne skal opretholdes så der ingen der ingen der bliver støt.
Så kan det være at det bliver kedeligt at medlem her inde, sensor er kun for diktatorer [B)][B)]
m.v.h.

Rasmussen45.
223 - 6,5x55 - 6,5x55 - 6,5.06 - 7x64 - 338-06 A-Square - 338wm
@Rasmussen, bring venligst dine indlæg i det relevante topic og lad være med at dobbeltposte, det giver unødigt besvær og gør ikke moderatorerne mildere stemt[Wink]
Derudover så læs venligst regelsættet, nok specielt nedenstående.

25. Klager over moderering og administration af VTF rettes direkte til administrator.

26. Debat omkring forummets regler og drift tillades udelukkende i "Members Only".

26a. Enhver form for diskussion omkring moderering eller moderatorernes arbejde (både positiv og negativ) vil blive slettet uden forudgående varsel. I disse situationer bliver der ingen personlige henvendelser via PM, mail eller anden form for kommunikation "bag linierne".
Kritik af moderering vil ikke blive kommenteret.
Vi har i moderatorgruppen fra tid til anden oplevet private meddelelser fra modererede brugere (og i nogle tilfælde også fra andre brugere), som har karakter af mere eller mindre ”personlig angreb” og tilsvining. Opstår den slags tilfælde igen, vil den pågældende afsender blive sat ”til afkøling” I en periode på 1-2 uger – dvs. få profilen låst – indtil man er faldet ned, og kommet til fornuft. Sådanne henvendelser vil ikke blive besvaret – da vi ikke længere vil bruge tid på at kommentere modereringer.

Kima/Moderator

[Image: dralflogoKim1.jpg][Image: Asgrdlogo.gif]
Politisk korrekthed: Adfærd eller synspunkter, der er styret af frygt for andres mening.