Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Hold nu hel kæft
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
En succes der helt sikkert ender som tragedie[Sad][Sad]
http://nyheder.tv2.dk/lokalt/2016-01-19-...sk-familie

Og så er hun oven i købet dyrlæge [:0]

Mojn Weide
Ja, de har da ikke fattet en skid.

Jeg har set to steder hvor man havde tamme bukke. Hos venner i Tyskland og hos en kammerat i Østrig.
Det går godt lige til de kommer i brunst. Da de ikke længere er bange for mennesker, så opfatter de lige pludselig familien som konkurrenter til at være pladsbuk.
Både i Tyskland og i Østrig endte det med at bukken stangede dem der fodrede ham. Med hul i benet og gummistøvlen. Begge steder måtte bukken aflives efter et tålt ophold i en indhegning. Bukkene skadede dem selv i forsøg på at smide værten på porten.

Og udtalelsen fra en dyrlæge om at fordi den ikke kunne se så kunne den ikke finde sin mor.......det er nok nærmere moren der har efterladt den fordi den var skadet.

Disney var en ekstremist [Sad!]

--
mvh M@X 2.0
Lykkelig pessimist
[Image: patch7.gif][Image: rav.gif]
Time weighed heavily on the craftsmans shoulders whispering
Compromise!

No true craftsman ever listened!
Da jeg var barn havde den lokale frugtavler et bukkelam, der hang fast i hegnet og blev efterladt af råen ..

Den tog de sig af på samme måde (Frugtavleren var faktisk ivrig jæger, og skød mange stykker råvildt i og omkring plantagen) ..

Der skete præcis det samme ... Da den kom i brunst blev den agressiv over for alt og alle .. den blev lukket inde i en indhegning, hvor den gik nogle uger .. så en dag forsvandt den fra indhegningen .. DEn sprang sikkert bare ud over hegnet .. Senere så vi den flere gange i tærrænet, den var ikke bange for mennesker, men kom heller aldrig tæt på .. Den blev nedlagt senere af en af naboerne ..
Det har sikkert været et nemt skud .. [:I]

Hilsner
Dravis aka:FMJ
"Sapere Aude: Dare to KNOW!"
"Do not adjust your mind, there's a fault in reality"
Det er altafgørende, om det er bukke-eller rålam. Min kammerat, der er dyrlæge og har stor erfaring med vilde dyr, har en domesticeret rå, som uden problemer er socialiseret til at gå inde og er bedste venner med jagthundene og derfor uegnet til genudsætning. Han ville aldrig have adopteret et bukkelam!!!
Det er også set med Kronvildt. For en del år siden gik hjorten Elvis rundt i haverne i Vejers ved Oksbøl. den blev skudt, for at undgå problemer i den tilstødende brunstperiode. En flot hjort, der bla.
kunne nydes i en kalender, billede taget inden den blev aflivet.

mvh