Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: 8mm-06
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Er der nogen her , der har erfaringer med 8mm-06 ? Hvis der er så fortæl lidt.

Bigfoot.
Jeg er selv lige begyndt at bygge en- om et års tid skal jeg fortälle dig hvad jeg synes om den. En kamerat har en og den skyder fint- elgene kan ikke lide den!!!!!
Hvad bygger Du den på ? Og hvad er basis for Din kammerats skyder ?

Bigfoot.
Citat:quote:

Originally posted by dansken

Jeg er selv lige begyndt at bygge en- om et års tid skal jeg fortälle dig hvad jeg synes om den. En kamerat har en og den skyder fint- elgene kan ikke lide den!!!!!


......det lyder sjovt![Big Grin]
Hvor er fordelen at skyde med en "Wildcat" som 8mm-06 fremt for en
30-06 eller 8x64 Brenneke.? Bedre krudtøkonomi? Adgang til billige hylstre? Lidt nysgerrig da jeg selv går med et projekt, da kunne gå hen og hedde 8mm-06 endag[:p]
Den bliver bygget på en Husqvarna 640 som er en civil 98er uden tommeudtag i siden. Den kommer at få en Recknagel 3-positions sikring og hängslet magasinbund- Recknagel korn ock 3-klapsikte og en bedre valnöddebid som jeg lige har bestilt grovfräst. En lille Zeiss i 4-fods einhakmontage bliver det formodentlig. Min kamerats er bygget på samme låsestol og med et rustfrit Douglas löb. Han har et Ram Line skäfte og en Leupold VXIII i Stålfäster.
Jeg havde egentlig tänkt bygge en .338-06 på grund af udbudet af kugler er större og -06 for det er let at få tom hylstre, men da der sad et godt löb på objektet (8X57JS) blev jeg närig, og det er let at tage op til 8mm-06. Om der er nogen fordel med kaliberen ved jeg ikke. Det er mest for sjov og så behöver man lidt at pusle med.
Jeg må da lige fortälle ar jeg rigede skäftemageren som skal grovfräse skäftet og fik ham at montere jakaranda knop på forstocken og opgradere träkvaliteten, og da jeg alligevel havde telefonen i hånden kom jeg til at bestille et nyt Lothar Walther löb. Damemennesket er ikke hjemme...he he he

Den som har mest legetöj når han dör vinder.