Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Jæger reddet af Træ
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
En 43-årig jeger fra Salten ble bokstavelig talt reddet i siste øyeblikk på kanten av avgrunnen.

Han falt utfor en 100 meter høy skråning, men ble hengende i et tre helt på kanten av et stup. Skadd fikk han ringt kameratene etter hjelp.

- Hadde han ikke blitt stanset av bjørka ville han ramlet videre utfor et stup og hundre meter lenger ned. Da hadde det neppe gått like bra, sier kameraten Viggo Monsen til ANB.

Kameratene var på rypejakt da 43-åringen skulle hente en skutt rype. Han sklei antakelig på underlaget og falt utenfor en skråning. Da han stanset opp, klarte han å ringe til kompisene, til tross for at han var stygt skadd.

- Han klarte så vidt å prate, men fikk fram at han var skadet. Vi begynte straks å lete etter ham. Dette ble ikke den rypejakten vi hadde planlagt. Etter det jeg er blitt fortalt har han brukket sju ribbein og fått indre skader, men han hadde tross alt englevakt, konstaterer Viggo Monsen.

.....når bare man har nok penge og krudt.....så går det ikke aldrig helt galt :-)

Favourite Quote: Vi løser ikke vore problemer ved at tænke på samme måde, som da vi skabte dem.....(Albert Einstein)
Redningshelikopter hentet rypejeger
Vinterjakt kan være farlig. Det fikk en rypejeger i Saltdal i Nordland erfare da han søndag skled utfor et stup og havnet i ura 70 til 80 meter lenger nede.

Ifølge Saltenposten var tre kompiser sammen på jaktturen som plutselig holdt på å gå fryktelig galt for den ene av dem. Etter å ha sklidd ned den stupbratte skråningen, ble mannen hengende i ei børk på kanten av nok et stup. Det var uframkommelig på stedet, og et redningshelikopter ble rekvirert for å få den skadde mannen ut. Ifølge avisa har rypejegeren pådratt seg ribbeinsskader og indre skader.

[size=1Tekst: Arne Nyaas
][/size=1]

Mvh
Kim

Jeg er ikke fejlfri,men det er så tæt på at det skræmmer mig.