Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Jægerstumpemarked
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Jægerstumpemarked!
6. marts afholder Askov/Malt Jagtforening "Jægerstumpemarked" på Hotel Skibelund Krat. "Jægerstumpemarked" er en slags loppemarked, hvor jægere fra nær og fjern medbringer forskelligt brugt jagtudstyr, som de kunne tænke sig at skille sig af med.

Går man og er lidt misundelig på jagtkammeraten, fordi han har noget specielt, er der måske her mulighed for at skaffe sig det samme eller noget bedre til en god pris.

Jagtrifler, haglgeværer, jagttøj, kikkerter, udstyr til bukkejagten, ladegrej og meget meget mere er hvad folk kommer anstigende med. Sidst Askov/Malt stod for et sådant arrangement var forrige år, og der kom flere end 150 jægere forbi for at gøre en god handel.

Markedet er opdelt i tre perioder: Fra 18.30-19.00 er der indskrivning af salgbare genstande, fra 19.00 til 19.30 eftersyn og endelig handles der fra kl. 19.30.

Husk at våbenloven gælder såfremt der handles våben, så medbring jagttegnet, og forvent heller ikke at hjembringe en riffel fra impulskøb denne aften (våbentilladelse skal jo først erhverves). Men der er garanteret også nok andet at komme efter.

Karsten Rohde, Sydjylland


Mvh
Kim

Jeg er ikke fejlfri,men det er så tæt på at det skræmmer mig.