Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Forlængelse våbenpas
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Hej, i vejledningen står tilsyneladende, at ved forlængelse at “våbenbilag er dog ikke nødvendig for de våben i våbenpasset, som fortsat er gyldige”. I en ældre tråd her i forummet står at der skal bilag på alle våben i passet uanset om de er udløbet eller ej. Politiets hjemmeside og forklaringen stemmer jo måske ikke med praksis, så hvad praktiserer de flinke folk i Holstebro?
Hilsen 
Niels
@niels28217

Gør det nemmeste og det der sparer dig mest tid, udfyld alle papirer og læs dem sammen med våbenpas og en frankeret kuvert i en kuvert og send det til VCV.

Bare dyng dem til i unyttigt papir Cool 

mvh

Santo
(04-09-2019, 07:24 PM)niels28217 Skrev: [ -> ]Hej, i vejledningen står tilsyneladende, at ved forlængelse at “våbenbilag er dog ikke nødvendig for de våben i våbenpasset, som fortsat er gyldige”. I en ældre tråd her i forummet står at der skal bilag på alle våben i passet uanset om de er udløbet eller ej. Politiets hjemmeside og forklaringen stemmer jo måske ikke med praksis, så hvad praktiserer de flinke folk i Holstebro?
Hilsen 
Niels

Efterfølgende fik jeg så ringet til PAC, der siger, at man skal gøre som de skriver på hjemmesiden, dvs sende våbenbilag på de våben, der er udløbet i passet, plus evt nye våben. Og ikke på nogen andre.

Og gennem et langt arbejdsliv med kontakt til offentlige myndigheder er det min erfaring at det sjældent bringer noget godt med sig at sende mere end de har bedt om, uanset hvilken motivation man måtte have for at gøre det. Måske med den frankerede svarkuvert som undtagelsen til reglen.