Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Ny formand i vildtforvaltningsrådet
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Ny formand for Vildtforvaltningsrådet

Fra 1. april 2006 afløser godsejer Anders D. Lassen, Brattingsborg, den hidtidige formand for Vildtforvaltnings-rådet, professor Per Ole Olesen, der efter mange år i formandsstolen falder for aldersgrænsen.

Udnævnelsen af den nye formand, som er foretaget af miljøminister Connie Hedegaard på baggrund af en enig indstilling fra Vildtforvaltnings-rådets medlemmer, gælder for en firårig periode.

Anders D. Lassen har stor erfaring med arbejdet i Vildtforvaltningsrådet, da han siden slutningen af 80’erne har repræsenteret Landboforeningerne.

- Med ydmyghed over for den enige indstilling af mig til formandsposten, ser jeg frem til den store udfordring, det bliver at gøre Vildtforvaltningsrådets fremtidige arbejde så succesfuldt som under den hidtidige formand, Per Ole Olesen, siger Anders D. Lassen og peger på fire kodeord for fremtidens arbejde i Vildtforvaltningsrådet: Vilje, mandat, hæderlighed og faglighed.

- Hvis ikke disse fire forhold er til stede, kan vi ikke sikre, at Vildtforvaltningsrådet også i fremtiden vil oppebære den fornødne respekt og have samme store indflydelse på dansk vildtforvaltning, understreger Anders D. Lassen.
MSJ

Mvh
Kim

Jeg er ikke fejlfri,men det er så tæt på at det skræmmer mig.