Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Fund og anmeldelse af dødfunden musvåge
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Da der for lidt tid siden blev fundet en smittet fugl i Frederikssund, blev hele Roskilde fjord og Arresø indlemmet i influenza-zonen. Da Arresø er min genbo har jeg naturligvis holdt øjnene åbne og lige kigget en ekstra gang, hvis der var noget mistænksomt. Idag rent tilfældigt falder jeg så over en musvåge han, som formodentligt har ligget en til to uger. Den er fundet i naboens have og er lidt 'muggen' (læs: der er madikker i liget)

Formodentligt er det samme fugl der forige weekend sad på jorden i modsatte ende af naboens have, og baskede kraftigt med vingerne. Dengang formodede jeg at den 'sloges' med et eller andet der prøvede at stikke af ? Den fløj kort efter mod de høje rødgraner hvor under jeg i dag fandt fuglen. Jeg har på behørigt vis underettet myndighederne, men de går åbenbart tidligt hjem, så jeg måtte nøjes med at indtale en besked, og så mailede jeg dem også for en sikkerhedsnål skyld [^]

Særligt musvåger og andre ådselsædere er interessante og udsatte, derfor var der for mig ingen tvivl om at den skulle anmeldes.

Jeg prøver at følge op på ligets skæbne, og holder jer underettet.

[Image: IMG_9884-copy.jpg]

Mvh.
Lars/Great Dane
lars@reloadersnest.com
Skype : gunsandlead
Øv bøv...

Her gik jeg og troede at der ville vandre 'marsmænd' rundt i naboens have, og intet var hændt da jeg kom hjem i dag. Liget lå stadig under naboens høje graner, og ingen mail eller telefonopkald lå og ventede. Derfor ringede jeg lige til deres 'hotline' for at høre nærmere. Efter lidt tid kom det frem at de kun prioriterede friske fugle, da virusset dør efter 48 timer. Jeg har siden kigget efter den information på nettet, men intet fundet. Måske er det bare mig der er underlig, men jeg mener nu at de kan spare sig for mangt og meget hvis de satte det tydeligt på deres hjemmeside.

[Sad]

Mvh.
Lars/Great Dane
lars@reloadersnest.com
Skype : gunsandlead