Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Jagt på monsterkanin
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Klappjakt på monsterkanin
Den grådige kjempekaninen i England er i britisk presse døpt "varulvkaninen" etter tegneseriefiguren i den animerte filmen med figurene Wallace and Gromit.

Kaninen får skylden for å brutalt ha dratt prisbelønte og dyrebare eksemplarer av løk og kålrot opp av jorda, skiver Aftenposten.

Det er i området Felton i Northumberland som bøndene nå har leid inn jegere spesielt for å stoppe ramponeringen.

- Kaninen er massiv. Jeg har sett fotsporene og de er enorme, større enn en hjort. Et skikkelig udyr. Vi har to menn her med skytevåpen. De skal skyte den, men den er smart, sier Smith ifølge Afenposten.

Bjørn Olav Amundsen

Mvh
Kim

Jeg er ikke fejlfri,men det er så tæt på at det skræmmer mig.
De jagter påskeharer!
14.04.06
[Image: 252.jpg]
Først troede alle, det var en aprilsnar, men det skal være ganske vidst, at en kæmpekanin på størrelse med en hund (nogle beretter om kaniner større end rådyr) er blevet det store jagtopjekt i den lille engelske landsby, Felton.

Alle beboere kan fortælle om kæmperne, der simpelthen ødelægger alt i haverne. Fodsporerne, der som regel findes om morgenen, vidner om, at kaniner i monsterstørrelse har haft natlig ædeorgie.

Den sort-brune monsterkanin minder på flere måder om en Oscarvindende film fra 2005, hvor Wallace og hans hund Gromit jager et lignende kræ, men beboerne i felton forsikrer at Bigs Bunny, som kæmpen er døbt, er virkelig. Brian Cadman, som er en af jægerne, der er sat til at bekæmpe dyret, beretter om de store fodaftryk samt kæmpebid af kål og andre grøntsager.

England er i øvrigt også kendt for at avle gigantiske tamkaniner, som kan blive mere end en meter lange og veje mellem 15 og 20 kg, så mon ikke det er sådan en, der undsluppet en farmer har moret sig i køkkenhaverne i Felton.

Kilde: National Geographic
Karsten Rohde

Mvh
Kim

Jeg er ikke fejlfri,men det er så tæt på at det skræmmer mig.