Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: har brug for råd
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Ja mildest talt en rigtig rigtig vigtig ting.

Jeg har mistænkt kæresten for at have en affære. Ja sådan gennem de almindelige tegn man ellers overser..
Telefonen som ringer og som jeg svarer - hvor der bare bliver lagt på...

Hun begyndte at gå meget ud med "Tøzerne fra arbejdet" og når jeg spurgte hvem det var... så var det "Årh, bare nogen fra arbejdet. Du kender dem ikke"

Nu ligger huset sådan, at man nemt kan kigge efter biler og efter disse aftener i byen med "Tøzerne fra arbejdet", der kommer hun altid gående ad indkørslen og jeg kan køre en bil forsvinde relativt hurtigt inden jeg hører hende komme.
Som om hun er blevet sat af nede om hjørnet eller noget og ikke inde foran huset hvor der altid er rigtig god plads til at vende.
Hvorfor er det lige hun gør det?

Har også bemærket, at hendes hår sidder anderledes når hun kommer tilbage, end da hun tog afsted og dufter mere af parfume, når hun kommer hjem... prøver hun måske at dække duften af en anden mand?

Jeg så engang en lys, hvidagtig plet på hendes bukser.
Hun sagde det var salatdressing fra restauranten da hun spiste med "Tøzerne fra arbejdet", tjeneren må have spildt eller sådan..

Jeg kom engang til at kigge på hendes mobiltelefon, fordi hendes og min er ens - det var sådan et tilbud "Tag to, betal for én" tilbud.. Jeg ville bare se hvad klokken var og kunne ikke finde min egen, men troede jeg havde fundet min.
Hun gik HELT berserk, råbte og skreg... jeg skulle i hvert fald ikke kigge eller bruge hendes mobiltelefon eller tjekke hvem hun ringede til eller noget.
For husfredens skyld, valgte jeg bare at droppe den der.. give hende telefonen og sætte mig ind og surmule foran fjernsynet.

Inderst inde, med alle disse ting i baghovedet.. vidste jeg simpelthen ikke hvad jeg skulle tro.. og besluttede for i det mindste at se efter hvem der droppede hende af i bilen når hun kom hjem.

Jeg snuppede min Krieghoff jagtriffel med min nye Zeiss kikkert på, ja undskyld, men jeg kunne sku ikke finde min Zwarowski håndkikkert.
Jeg skjulte mig ved siden af min bil, let dækket af buskadset til den ene side og nød faktisk at bruge mine nye Harris støtteben på riflen.
Støttebenene gav et utroligt stille billede i sigtekikkerten mens jeg lå dér og holdt udkig.. i håb om at få et glimt af føreren og naturligvis som kæresten hoppede ud af når hun kom hjem efter en aften i byen med "Tøzerne fra arbejdet".

Der var lige dér at jeg til min store skræk så, at løbet ikke havde fået olie og var begyndt at ruste omkring mundingen og tilmed låsen, ja og ved nærmere eftersyn også på aftrækkerbøjlen.

Har i gode erfaringer med de dér "Gør det selv" bruneringskit - eller skal jeg bare bide i det sure æble og sende den til en våbensmed.???

Jeg ved sku ikke hvad jeg skal gøre og må have jeres mening...

Hehe[Big Grin]

fuck jilas
siger at deres kunder kun bruger12% af hjernen
Humor på højt plan - en ægte DRALF!!!

Stor buket roser for den [Big Grin][Big Grin][Big Grin]

Mange hilsener

Fruen

[Image: 32.jpg]
Spænd lige emhætten ...
Den slags ubehagelige overraskelser kan komme på de mest belejligede tidspunkter!

[Big Grin][Big Grin][Big Grin]

.....når bare man har nok penge og krudt.....så går det ikke aldrig helt galt :-)

Favourite Quote: Vi løser ikke vore problemer ved at tænke på samme måde, som da vi skabte dem.....(Albert Einstein)
[Big Grin][Big Grin]
Rart at se en mand der har styr på prioriteterne[^]

Mvh
Kim

Jeg er ikke fejlfri,men det er så tæt på at det skræmmer mig.
Godt du opdagede det i tide, det er jo så heldigt som det kan være, tænk hvad det kunne have udviklet sig til hvis det først blev opdaget til efteråret.[xx(][V]
Tror forøvrigt butikken i kvistgård kan hjælpe med lidt væske, til geværet altså[:p]

MVH
Mugge