Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Dødskørsel!
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Hej alle,
Jeg ved ikke om du har hørt om den unge far og hans 7 mdr. gamle datter, som mistede livet i Påsken, da de blev påkørt af en idiot, som kørte 130/140 km/t på et sted, hvor der kun måtte køres 80 km/t. Bilisten udtalte i retten, at ulykken temmelig sikkert kunne have været undgået, hvis den drabte ikke havde været døv!

Der går snak om, at bilisten nok får strafnedsættelse, da den dræbte var døv.

I den forbindelse er der en underskrift indsamling igang på nettet http://www.tobias-ronja.underskrifter.dk i protest mod de alt for lave straffe i forbindelse med trafikdrab plus for at sikre de såkaldte "bløde" trafikanter. Så hvis du skulle have lyst at skrive under :-)

Med venlig hilsen

Flemming
Fri jagt på gæs i januar
fdl@strandjaegerliv.dk
Støt denne sag.

Jeg bor selv i området(indenfor 5 km) og kører jævnligt på denne vej.
Den er ikke egnet til mere end 60-70 km/t.

I sidste uge sad jeg på det lokale pizzaria og hørte den forhåbentligt snart dømtes kammerater tale om sagen.

De talte mere om at aviserne havde skrevet at bilen var tunet og hurtig end konsekvenserne af ulykken.

De unge mennesker havde ikke fattet en skid og jeg tvivler på at
den ansvarlige selv har fattet hvad har har gjort.

Jeg tror desværre ikke højere straf har præventiv virkning overfor disse tåber, men så længe de sidder i fængsel kører de ikke bil.

Så lad ham sidde længe, rigtig længe.

Hilsen Søren

Folk mener jeg er selvglad ! Det passer ikke. Jeg er kun halvt så selvglad, som alle andre ville være i mit sted.
K.K. Steincke
Han skal bare ikke have lov nogensinde at køre bil igen. Ingen bil mange gange intet arbejde eller begrænset adgang til arbejde. Så tror jeg nok der var nogen der kunne lære det.
Iøvrigt vil jeg gerne opfordre til at man, selvom man selv mener man er verdensbillist og erfaren billist og altskin andre dårlige undskyldninger, tænker sig kraftigt om og lader fornuften råde. Sænk farten, hids dig ned i trafikken og tag hensyn. Noget nogen, inkl. jeg selv, kunne gøre absolut bedre. Og skal gøre bedre.

En anden ting er så at det er helt og aldeles uhørt at der på nogen måde skal være tale om strafnedsættelse på noget så latterligt et argument som at det måske kunne være undgået hvis faren ikke var døv. Hvad fanden er der blevet af at tage hensyn til den "svage" traffikant som jeg lærte det da jeg tog kørekort i 1997?
En tidligere sag som omtales på pågældende side viser desværre at ingen, selv ikke retslige instanser, tager dette seriøst hvorfor en ung billist slap med betinget straf for at køre en person ned i den modsatte side af vejen vel at mærke med for høj fart og spiritus i blodet.

Be cool... Or put on some more clothes
http://www.jaegerliv.dk En portal til jægeren..
Det med at få de unge mænd til ikke at køre stærkt er en svær opgave.

Da jeg var ung tænkte jeg ikke særligt langt.. og jeg kørte gerne stærkt på motorcykel. Heldigvis kom jeg igennem årene uden at komme galt af sted.

Det at være ung og frytløs, og være en mand (rigtig) hænger et eller andet sted sammen, og sådan er det formentlig stadigvæk.

I en alder på 51 år skal jeg stadig arbejde med mig selv om, at holde hastigheden på det tilladelige - men det er svært i vestjylland med mange lige veje, og begrænset trafik. Jeg bryder mig ikke ret meget om at køre bag ved andre der kører 80-85 km/t. ja en sær tanke...

Jeg siger ikke dette for at refærdiggøre den grimme ulykke med faderen og barnet - men blot for at gøre opmærksom på, at det er en stor opgave at få standset dette uvæsen. For mig at se er løsningen kun en plombering af unge mænds biler bringe ulykkerne til ophør - eller en GPS afrapportering til den lokale bødeudskriver.

Her skete det så igen... da en ung mand her i området blev slået ihjel i en eneulykke - hvor grunden efter al sandsynlighed var for høj hastighed.

[Image: kongsberg393-t.jpg]