Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Kuglegravningsrapport
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Ja tænkte jeg, nu kan vi endelig finde løsningen på alt det balade, men min glæde blev hurtigt bragt ned, for i teksten stod der: Revisionsrapporten er kun til internt brug i Jægerforbundet og kan derfor ikke udleveres.
Så er vi tilbage igen, hvor de ikke vil fortælle hvor rådne de er, det her for mig til at rette en henvendelse til min forening om man kan finde ud af noget, med at man kan være medlem af foreningen uden om DJ.
Jeg syntes det er utroligt skuffende at de ikke ligger de rapporter på bordet. For satan hvor de lugter.

Her kan i se hvad de skriver på DJ's side:

Kulegravningsrapporterne på vej ud

Hovedbestyrelsen i Danmarks Jægerforbund har nu indkaldt til formandsmøde for regions- og kredsformænd torsdag den 4. maj. Herefter forventes det, at advokatrapporten kan ses her på hjemmesiden.

Angående revisionsrapporten: Man kan efter den 4. maj få eventuelle spørgsmål angående indholdet i denne rapport afklaret hos et af hovedbestyrelsesmedlemmerne eller hos en regions-/kredsformand.

Revisionsrapporten er kun til internt brug i Jægerforbundet og kan derfor ikke udleveres.

Efterfølgende kan der afholdes lokale formandsmøder rundt om i landet, så alle foreningers bestyrelser kan blive orienteret om sagen.

Skulle der efterfølgende blandt vores tillidsfolk være brug for endnu et formandsmøde, indkaldes der igen, så alle spørgsmål kan bliver afklaret. Denne beslutning tages på torsdag.

Arne Holten
(Fmd. for Kulegravningsudvalget)

Med venlig hilsen

Flemming
Fri jagt på gæs i januar
fdl@strandjaegerliv.dk
Jeg havde nu ikke ventet mig andet....[xx(]

[center][Image: gandalf2.jpg][/center]

Assumption is the mother of all ****ups... og skånegripen er en bald eagle!...og...det er muligt, at jeg ændrer holdning, men det rokker IKKE ved det faktum, at jeg har ret! Og jo - jeg har mine problemer med det modsatte af kön....
Citat:quote:

Jeg havde nu ikke ventet mig andet


Næ, de er ikke så kendte for at spille med åbne kort[xx(]og hvad medlemmerne ikke ved, har medlemmerne ikke ondt af, såe.

Nu er uddannelseschef/leder af kursus og uddannelsesafdelingen Niels Søndergaard blevet fyret(det er de gået stille med), han understreger at det IKKE skyldes problemerne med fusk i regnskabet,men derimod samarbejdsproblemer[?]

Mvh
Kim

Jeg er ikke fejlfri,men det er så tæt på at det skræmmer mig.
Nu er uddannelseschef Niels Søndergaard blevet fyret(det er de gået stille med), han understreger at det IKKE skyldes problemerne med fusk i regnskabet,men derimod samarbejdsproblemer[?]

Mvh
Kim

Jeg er ikke fejlfri,men det er så tæt på at det skræmmer mig.

Ja når man generelt ikke oplyser om noget som helst kan folk jo tænke
hvad de vil(hvilket tilsyneladende heller ikke generer forbundet sålænge medlemmerne betaler)

Det er mig ubegribeligt så dårlige de er til kommunikation.
Kan de ikke fatte at tilliden bliver mindre og mindre.

Hvordan tror ledelsen, at diverse offentlige organer vurderer dem
og deres indlæg når de ikke tør tale med egne medlemmer.

Okay de finder måske netop forståelse på Christiansborg, hvor kammerateri, nepotisme og misbrug af betroede midler jo ikke ligefrem
er ukendt stof.

hilsen Søren

[/quote]
Folk mener jeg er selvglad ! Det passer ikke. Jeg er kun halvt så selvglad, som alle andre ville være i mit sted.
K.K. Steincke
Nu kan folk jo godt blive fyret af andre årsager end råddenskab i toppen...og det er vel fair nok at en fyringssag på mellemlederniveau ikke udbasuneres i pressen.
Jeg er selv mellemleder i halvoffentligt embede. Hvis jeg (guderne forbyde det) skulle fyres af den ene eller anden årsag, ville jeg da nødig have deet ud i pressen - uanset årsagen....

Et eller andet sted er det vel også fair nok, at bestyrelsen og topledelsen i forbundet får lov til at se resultatet af en undersøgelse de selv har sat i gang, inden den frådende presse får lov til at kaste sig over den??

En revisionsrapport er som udgangspunkt et internt dokument, med mindre den offentlige anklager har foranstaltet undersøgelsen. Sådan er det også i private virksomheder.

.....når bare man har nok penge og krudt.....så går det ikke aldrig helt galt :-)

Favourite Quote: Vi løser ikke vore problemer ved at tænke på samme måde, som da vi skabte dem.....(Albert Einstein)
Tænk engang...Jeg troede de efterhånden havde opdaget at kortene SKAL vendes? [:o)]

What the f*ck....Jeg er ikke, og bliver heller ikke medlem i nær fremtid [^]

Mvh.
Lars/Great Dane
lars@reloadersnest.com
Skype : gunsandlead
Citat:quote:

Nu kan folk jo godt blive fyret af andre årsager end råddenskab i toppen...og det er vel fair nok at en fyringssag på mellemlederniveau ikke udbasuneres i pressen.


Selvfølgelig kan de det, under normale omstændigheder vil jeg give dig ret i at der ikke behøver blive informeret, men nu er det medlemmerne der betaler deres løn og derfor bør medlemmerne informeres om alt og særligt i øjeblikket hvor alt hvad de foretager sig har medlemmernes opmærksomhed.

Mvh
Kim

Jeg er ikke fejlfri,men det er så tæt på at det skræmmer mig.
Offentliggørelse af kulegravningens resultater

På Jægerforbundets formandsmøde den 4. maj besluttede forsamlingen, at man ønsker en offentliggørelse af både advokat- og revisionsundersøgelsen så hurtigt som muligt. Et synspunkt som blev støttet af hovedbestyrelsen.

Men kulegravningsudvalget har nogle forhold, de mangler at få afklaret i revisionsrapporten og ønsker at få dem klarlagt i løbet af den kommende uge.

Udvalget ønsker at offentliggøre rapporterne samtidig, fordi et fyldestgørende og retvisende billede af kulegravningens resultater forudsætter en samlet stillingtagen til begge rapporter.

Kulegravningsudvalget vil på det kommende hovedbestyrelses-møde den 11. maj redegøre for resultaterne til hovedbestyrelsen, hvorefter rapporterne offentliggøres.

jægerforbundet

Mvh
Kim

Jeg er ikke fejlfri,men det er så tæt på at det skræmmer mig.