Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Den om gravhunden
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Fölgende historie er hugget fra et site, der i forvejen havde hugget nogle her, så mon ikke det bliver tilgivet.....:

En ældre dame var taget på fotosafari på savannen i Afrika og hun havde naturligvis taget sin elskede gravhund Phideaux med sig. Men gravhunde er meget nysgerrige små dyr, så det gik jo hverken værre eller bedre end at han fandt et hyggeligt lille vandhul med en masse spændende dufte og glemte at holde øje med at jeepen kørte videre uden ham.

Efter en times tid sniffen rundt ser Phideaux med sit skarpe jagtblik at en leopard nærmer sig vandhullet, snigende klar til angreb. Han er godt klar over at nu er han færdig, så han kigger sig lynhurtigt omkring, ser nogle knogler ligge under et nærliggende træ, japper hen til dem og siger højt:
"Det var vel nok en dejlig leopard. Jeg er stopmæt".

Da leoparden hører det, bliver den nervøs, for selvom det er en meget lille hund, så har den alligevel aldrig set sådan en før, og en leopard er ikke så dum at den tager chancer mod et andet rovdyr. Så den opgiver forsøget og lunter væk igen.

Men oppe i træet sidder en abe og tænker: "Hmmm... hvis jeg nu fortæller leoparden sandheden, kan det være den vil beskytte mig så jeg ikke skal være bange for at blive ædt hele tiden", og som sagt så gjort; den springer ned og halser efter. Den får indhentet leoparden og fortalt den hvad den har set og at den lille hund slet ikke er farlig. Leoparden lader den sidde på ryggen og sammen lunter de hen mod vandhullet igen.

Phideaux ser de to komme snigende og forstår straks at aben har sladret og han er nu virkelig på den! Han har kun én eneste chance, så da leoparden og aben kommer tæt nok på siger han højt: "Hvor fanden bliver den abe af. Det er over en time siden jeg sendte ham ud efter en ny leopard. Jeg er sulten!"

Phideaux blev fundet uskadt og i god behold af sin ejer sent om aftenen.

[center][Image: gandalf2.jpg][/center]

Assumption is the mother of all ****ups... og skånegripen er en bald eagle!...og...det er muligt, at jeg ændrer holdning, men det rokker IKKE ved det faktum, at jeg har ret! Og jo - jeg har mine problemer med det modsatte af kön....