Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Tjek sol op/ned på mobilen
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Tjek solens op- og nedgangs-tider på mobiltelefonen

Så er der godt nyt til de, der ind imellem sidder på reviret og kommer i tvivl om, hvornår solen egentlig står op eller går ned, og dermed hvornår det er tilladt at skyde under bukkejagten.

Michael Rovsing fra Svenstrup i Nordjylland har nemlig udviklet en service på internettet, der gør det muligt at tjekke sol-tiderne via mobiltelefonen.

- Jeg har gennem nogen sæsoner været den, jagtkammeraterne ringede til for lige at tjekke hvornår det lige er solen går ned. Sidste år lavede jeg så en WAP side med sol-tider i Aalborg og omegn samt jagttider, fortæller Michael Rovsing.

Han har nu videreudviklet systemet, så det er også er muligt at se sol-tiderne for Hirtshals, Århus, Esbjerg, Odense, Roskilde, Rødby og Rønne, hvis man vel at mærke har en mobiltelefon, der understøtter systemet. Endvidere finder man de generelle jagttider samt Schweisshunderegistret i en let tilgængelig form.

- For at bruge servicen skal man have en mobiltelefon der understøtter WAP 2.0, hvilket de fleste, som er under 3 år gamle, gør. Endvidere skal mobiltelefonen være sat op til WAP. Hvis ikke dette er gjort ved levering, kan man hente hjælp på operatørens hjemmeside, hvorfra opsætning bliver sendt direkte til mobiltelefon, forklarer Michael Rovsing.

Når telefonen er sat op til WAP skal man blot følge nedenstående retningslinier, for at få adgang til servicen, der i øvrigt er gratis at benytte bortset fra taksten til mobilselskabet.

Gå ind i wap browseren (internet) på mobiltelefonen (som web browseren fra PC)

Find menu-punktet ”Gå til adresse” under valg

Skriv: http://www.termannsen.dk/jagt.htm (Det er muligt at der er skrevet http://) og tryk Valg el. Ok

Du kommer til siden.

Her trykker du Valg og Tilføj Bogmærke.

Fremover vil du så kun skulle trykke på bogmærket når jagtsiden skal hentes frem på mobilen.
For yderligere hjælp og for at se, hvilke informationer, der kommer frem på mobilen, kan du tjekke Michael Rovsings hjemmeside http://www.termannsen.dk
-HUS

Mvh
Kim

Jeg er ikke fejlfri,men det er så tæt på at det skræmmer mig.