Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Formänd stil op!!!
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Dato: 18/05-2006
Danmarks Jægerforbunds hovedbestyrelse besluttede på deres møde den 17. maj, at stille med to forslag om formandsvalg til de delegerede på repræsentantskabsmødet den 17. juni 2006.

Hovedbestyrelsen foreslår, at der indkaldes til et ekstraordinært repræsentantskabsmøde inden udgangen af august måned, hvor der vælges ny formand.

Der er ingen frist for at melde sig som kandidat, så det kan i princippet ske på selve valgdagen.

Medlemsbladet Jægers augustnummer vil stille plads til rådighed for de kandidater, der har meldt sig senest den 26. juni under forudsætning af, at de kan levere deres tekst til Jægers redaktion senest torsdag den 29. juni. Derudover kan formandskandidaterne præsentere sig på Jægerforbundets hjemmeside.

Det andet forslag er meddelt på hjemmesiden den 15. maj. Her er foreslået et ekstraordinært repræsentantskabsmøde i november/december måned, så der er længere tid til en egentlig valgkamp og præsentation af formandskandidaterne.

Dette forslag giver mulighed for, at medlemsbladet Jæger i august måned kan bekendtgøre formandsvalget for alle medlemmer med en frist til at melde sig som formandskandidat i slutningen af august.

Denne tidsplan betyder, at formandskandidaterne kan komme til orde i Jægers oktobernummer, og de får naturligvis også tilbuddet om at benytte hjemmesiden i deres valgkamp.

Endvidere vil der blive arrangeret en række stormøder, hvor kandidaterne kan præsentere deres politik for Jægerforbundets medlemmer.

- For god ordens skyld vil jeg gøre opmærksom på, at advokat Bjarke Vejby ved formandsmødet den 4. maj på et spørgsmål om muligheden for et formandsvalg på det kommende ordinære repræsentantskabsmøde svarede, at det er op til dirigentens afgørelse på dagen. Endvidere var det Bjarke Vejbys opfattelse, at punktet godt kunne behandles allerede på det kommende repræsentantskabsmøde, siger formand for kommunikationsudvalget Finn Watson.
-STM

[center][Image: gandalf2.jpg][/center]

Assumption is the mother of all ****ups... og skånegripen er en bald eagle!...og...det er muligt, at jeg ændrer holdning, men det rokker IKKE ved det faktum, at jeg har ret! Og jo - jeg har mine problemer med det modsatte af kön....