Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Afrika er blevet billigere
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Afrika billigere

22. maj 2006

Prisen på jagt i mange afrikanske lande er for tiden sjælden lav som følge af den billige dollar, der i dag handles for 598,95.

Den faldende dollarkurs har gjort det lidt billigere at indfri drømmen om den afrikanske jagt.

Syd og Østafrika.
I Tanzania og i det sydlige Afrika afregnes jagt og trofæer de fleste steder i dollars. Når dollaren falder i forhold til den danske krone så bliver det billigere for danske jægere at opfylde den afrikanske drøm.
Indtil videre har de danske jagtrejsebureauer ikke kompenseret for den lave dollarkurs, og det betyder, at hvis man booker og betaler sin jagt nu og her, så slipper man med at betale til den lave kurs der hersker for øjeblikket.
På en bøffeljagt til 7.500 US$ bliver det til en besparelse på omkring 4.000,- danske kroner i forhold til dollarafregningen for blot få måneder siden.

Namibia.
Selvom en del Sydafrikanske operatører foretrækker betaling i Euro, og derfor ikke er blevet billigere de seneste måneder, så er Namibia mere konsekvent et Euroland. Det betyder at den fremragende jagt man finder i den røde ørken- og højlandsstat ikke på samme måde er blevet billigere set ud fra et dansk synspunkt.
Så er man meget prisbevist, er der ingen tvivl om at Tanzania, Zimbabwe og dele af Sydafrika er blevet billigere at jage i – i hvert fald for danske jægere.

Huntersmagazine

Mvh
Kim

Jeg er ikke fejlfri,men det er så tæt på at det skræmmer mig.