Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Løse hunde i skovene – en trussel for hjortevildt
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Løse hunde i skovene – en pestilens for skovgæster og en trussel for hjortevildtet

Hundeejere der slipper hunden løs i skovene er et stigende problem. De løse hunde kan skræmme mange fra at tage en tur i skoven – og samtidig er hunde uden snor en trussel for hjortevildtet, ikke mindst for ungerne. Samtidig bliver mange af Skov- og Naturstyrelsens medarbejdere overfuset af aggressive hundeejere, når de gør opmærksomme på reglerne.

Problemet med løse hunde er stigende, selv om Skov- og Naturstyrelsen har fordoblet antallet af de særlige hundeskove i løbet af 15 år, så der nu er 125 rundt om i landet. I disse skove må ejerne – under visse betingelser – gerne slippe hunden løs. Så der er altså masser af muligheder for at lade Fido løbe rundt uden snor.

Læs mere om emnet i det nye nummer af Nyhedsbrevet Skov og Natur, hvor vi bl.a. også fortæller om øget risiko for påkørsler af hjortevildt, muligheden for at følge en dansk tårnfalkefamilie 24 timer i døgnet via web-cam – og en ny beslutning, der skal sikre ordnede forhold for udenlandske skovarbejder ansat i private firmaer, der udfører opgaver for Skov- og Naturstyrelsen.

.....når bare man har nok penge og krudt.....så går det ikke aldrig helt galt :-)

Favourite Quote: Vi løser ikke vore problemer ved at tænke på samme måde, som da vi skabte dem.....(Albert Einstein)
http://www.riffeljagt.com/forum/code/topic.asp?TOPIC_ID=4454[8D]

Mvh
Kim

Jeg er ikke fejlfri,men det er så tæt på at det skræmmer mig.