Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Valgmøde i Horsens skuffede..
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Sakset på http://www.jaegerforbundet.dk:

Valgmøde i Horsens skuffede på flere niveauer

Den første konfrontation mellem de tre formandskandidater, Jens Hangaard Nielsen, Karl Villumsen og Ole Roed Jakobsen fandt sted i går aftes på et åbent stormøde på Horsens Statsskole, hvor samtlige medlemmer i Danmarks Jægerforbund var velkomne.

Mødet blev arrangeret af Horsens og Omegns Jagtforening, og trods en omfattende markedsføring af mødet i form af direkte invitationer til mange, mange lokalforeningsformænd og omtale diverse steder på nettet mødte der kun 21 medlemmer af DJ frem.

- Det var en skuffende lav deltagelse, taget i betragtning at Jægerforbundet er i sin værste krise, siger formanden, Jens Kragh-Hansen dagen derpå.

Med det ringe fremmøde var trængslernes tid dog ikke overstået for formanden.

- Vi havde planlagt mødet således, at hver formandskandidat fik en lille halv time til at præsentere sig selv og sine visioner. Tidsplanen holdt, men visionerne udeblev i den grad hos Jens Hangaard Nielsen og Karl Villumsen. Det var skuffende at opleve to så visionsløse indlæg, der mere kiggede bagud end fremad!

Til gengæld var den tredje formandskandidat klar i mælet.

- Ole Roed Jakobsen præsenterede en klar plan – både politisk og administrativt – for fremtidens Jægerforbund. Reaktionen blandt de tilhørende udeblev ikke, flere nikkede anerkendende, fortæller Jens Kragh-Hansen.

Til lokalforeningsformandens store glæde var der en livlig spørgelyst blandt de fremmødte. Enkelte spørgsmål var bagudrettede, men langt den overvejende del angik fremtidens Jægerforbund.

På spørgsmålet om en samlet konklusion efter stormødet, svarer Jens Kragh-Hansen:

- Måske kunne det være godt med en ny formand udefra.
MSJ

.....nu OGSÅ ejer af en 243win :-)

Favourite Quote: Vi løser ikke vore problemer ved at tænke på samme måde, som da vi skabte dem.....(Albert Einstein)