Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Forsøg på tyveri af Due Jensens vildthegn?
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Sakset fra Jægerforbundets hjemmeside:

Da op imod en halv kilometer af det omdiskuterede vildthegn på Niels Due Jensens ejendom blev fundet taget ned, var den første tanke hos Niels Due Jensen, at der var tale om hærværk.

Den del af hegnet, som vender ud mod Frisholtvej, har været genstand for en hed debat, som sluttede med, at Danmarks øverste klage- og ankeinstans i miljøspørgsmål, Naturklagenævnet, afgjorde, at hegnet måtte blive stående.

Derfor mente godsejeren, at der var udøvet hærværk, da mellem 400 og 500 meter af netop denne del af hegnet blev fundet klippet ned. Men den teori er politiet nu gået væk fra, fordi hegnet var rullet pænt sammen i tre ruller og ”strippet” sammen til slut.

- Det indikerer ret kraftigt, at det var med henblik på tyveri, at det er sket, siger politiassistent Per Vestergaard, Viborg Politi, som var ude på gerningsstedet.

- Sandsynligvis er der sket det, at gerningsmændene – vi mener, der har været to – er blevet overraskede over vægten og omfanget af det sammenrullede hegn. Den største af rullerne vejer omkring 100 kg.

Politiet har praktisk taget ingen spor at gå ud fra. Der er ingen hjulspor fundet, og selv om det lykkedes at finde to fodspor, kan de ikke bruges.

- Vi fandt spor fra henholdsvis en grov og en mere fin sål, men de var så udviskede, at vi ikke kunne lave aftryk, oplyser Per Vestergaard.

Uanset baggrunden for forbrydelsen, så har Niels Due Jensen udlovet en dusør på 10.000 kroner til spor eller tip, der fører til en opklaring.
Steinar

.....nu OGSÅ ejer af en 243win :-)

Favourite Quote: Vi løser ikke vore problemer ved at tænke på samme måde, som da vi skabte dem.....(Albert Einstein)
Hold da kæft nogle panere der er i Gylland [xx(] Da undertegnede i sin grønne ungdom (6-8 år siden [Wink]) fik gaflet våben for 42000 kr - gad Politiet end ikke at kontrollere et opkald jeg fik klokken 19:30, ifølge nummerviseren kunne nummeret ikke vises. Men rart at se at de bruger store recurser på fod og hjulspor.....Måske det har noget at gøre med, hvem der er forulempet her?

Mvh.
Lars/Great Dane
lars@reloadersnest.com
Skype : gunsandlead