Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Tilladelse til genopladning
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Jeg har idag modtaget min tilladelse til genopladning - jeg havde søgt på 3 forskellige kalibre, men på tilladelsen står til "alle lovlige kalibre"..............er der kommet nye (fornuftige) regler?


Amatuers practice till they get it right. Professionals practice till they can't get it wrong.
[Image: Gri5A.jpg]
Det, der står på tilladelsen er i alle tilfälde gäldende for dig - jeg tror faktisk ikke de har ändret på reglerne - consider it your lucky day! (punk...[Smile])

[center][Image: gandalf2.jpg][/center]

Assumption is the mother of all ****ups... and anything is possible if you don't know what you are talking about.
Hej

Da jeg søgte om min første genopladningstilladelse for et par måneder siden, havde jeg valgt samme formulering på ansøgningen. Så det står der også på min tilladelse [Smile]

Mvh.

Jørgen
I den første genladetilladelse jeg havde stod der kun ”en” kaliber anført. Efterfølgende fik jeg føjet et par andre kalibrer på, da jeg jo også ladede til en del venner og bekendte. Da jeg søgte om fornyelse af tilladelsen den 9. maj, påpegede jeg at jeg ladede i flere forskellige kalibrer, så nu står der kort og godt ”Jagtriffelpatroner” på tilladelsen. Der er åbenbart lidt forskel på hvad de forskellige våbenkontorer skriver på genladetilladelsen. I mit tilfælde skal det forstås således:

> Alle typer patroner til eget eller privat brug! [Smile]

Swift
Jeg har lige fornyet min tilladelse, og havde søgt efter "alle lovlige kalibre", men på min nye tilladelse står der" Til våben du besidder"
Jeg må altså ikke lade for andre[V]
ER det ikke ufatteligt hvad wienerbrødsgnaskerne nede på våbenkontorerne går og fedter med???

Hvorfor kan de dog ikke fatte idiotien i at en genlader skal ned og have ændret i sin tilladelse hver gang han/hun anskaffer sig et nyt våben?

På min tilladelse står der:

"Tilladelse til genopladning af ammunition
(herunder fremstilling af projektiler)
til eget eller privat brug"

nedenunder står der: "tilladte, gængse og godkendte patronkalibre til jagt- og skytteforeningsbrug"

Så kan jeg bare "lade op" [Big Grin]

Hilsner
Dravis aka:FMJ
"Sapere Aude: Dare to KNOW!" Nu med .376Steyr
Hmmm,

jeg har siden jeg begyndte haft tilladelse til "alle lovlige kalibre"....og det har ikke ændret sig på erhvervstilladelsen[Smile]

Hvad er et ulovligt kaliber?? måske .17 Hvad siger du, LANI....[Big Grin]

/Gammeltoft

Shoot low, they might be crawling !!!!
Fik sidst ændret/tilføjet til min lade tilladelse for ca. et år siden, spurgte om jeg kunne få tilladelse til andre end de våben/cal. som jeg har tilladelse til, men det kunne jeg ikke.
Men hvis de nye regler er med tilladelse til alle cal. urde man jo bare kunne købe på den gamle, hvis alle er bekendt med den i butikken.

Mvh.
Carsten