Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Flertal for hurtigt formandsvalg
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Sakset fra http://www.jaegerforbundet.dk

Et flertal af regionsformændene ønsker hurtigt formandsvalg

Der er mulighed for, at repræsentantskabet i Danmarks Jægerforbund allerede på lørdag den 17. juni vælger forbundets kommende formand, når det årlige repræsentantskabsmøde finder sted på Hotel Nyborg Strand.

Et valg på selve repræsentantskabsmødet er nemlig en af de tre muligheder, der p.t. er stillet i udsigt. De to øvrige forslag går på at formandsvalget udskydes til august eller november/december måned.

Står det til regionsformændene i Jægerforbundet, så bliver den nye formand imidlertid valgt på lørdag. Redaktionen har foretaget en rundringning til 13 ud af 14 regionsformænd, og den viser, at otte foretrækker et hurtigt formandsvalg, mens fem ønsker valget udskudt.

- Jeg foretrækker et valg den 17. juni. Forbundet har stået stille længe nok, så vi skal så hurtigt som muligt have en ny formand, så vi kan komme i arbejdstøjet igen og begynde at se fremad, siger Gunnar Malmkjær, der er formand i region 7 – Ribe Amt.

Han bakkes blandt andet op af Frank Lilholm Pedersen, der er formand i region 10 – Storstrøms Amt.

- Vi mangler en handlekraftig ledelse i øjeblikket, og en udskydelse af formandsvalget vil blot forværre situationen, så den eneste grund til IKKE at vælge ny formand på repræsentantskabsmødet skulle være, at der er manglende tillid til de opstillede kandidater, siger Frank Lilholm Pedersen.

Der er dog også regionsformænd, der helst ser formandsvalget udskudt til et senere tidspunkt.

- Personligt foretrækker jeg et valg i august måned. Jeg synes, det er vigtigt, at et formandsvalg bliver forberedt ordentligt, og hvis det hele bliver afgjort den 17. juni, så er jeg bange for, at det bliver et forjaget valg, siger Arne Greve, der er formand i region 8 – Fyns Amt.

Dermed ligger han helt på linie med regionsformanden i Københavns Amt – region 12, som dog ønsker valget udskudt yderligere.

- Der skal være tid til at opstille de rigtige kandidater og finde den rigtige formand, og derfor mener jeg, man skal vente til december med at foretage valg til formandsposten, siger regionsformand Per Skalshøi.

.....nu OGSÅ ejer af en 243win :-)

Favourite Quote: Vi løser ikke vore problemer ved at tænke på samme måde, som da vi skabte dem.....(Albert Einstein)